降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
雯b好索
今次雯b其實做得真心唔錯
問心個句芷若大夫就真係係人都做到
但做魔做到咁索咁正我相信唔係幾多個做到

Ali做呢個角色都會合格
兩個砌得過,可以both

到時降魔果個都搞唔掂,唔知小馬會唔會吸得太多反噬

Ali 都上左位,俾黃智雯發揮下都好
Btw 好想同隻魔扑野

Ali係索 不過佢成日入唔到戲
做正經戲成日同成套戲夾夾不入
佢唔浮誇時得一個樣 仲要側住頭講對白
黃智雯做戲贏佢一條街

黃智雯高佢好多lv

黃智雯同肥東都係演藝畢業

演藝人出嚟啲戲不嬲唔差
新加坡《星和無綫電視大獎2017》
最愛TVB劇集:同盟
最愛TVB男主角:踩過界 王浩信
最愛TVB女主角:踩過界 李佳芯
最愛TVB男配角:踩過界 張振朗
最愛TVB女配角:與諜同謀 黃心穎
TVB飛躍進步藝人:何廣沛、高海寧
TVB最佳新人:謝東閔、湯洛雯
最愛TVB熒幕情侶:不懂撒嬌的女人 王浩信、唐詩詠
最愛TVB電視劇集歌曲:使徒行者2 忘記我自己

TVB 馬來西亞星光薈萃頒獎典禮(提名最後三強)
最愛TVB劇集:踩過界/同盟/使徒行者2
最愛TVB男主角:踩過界 王浩信/同盟 陳展鵬/使徒行者2 苗僑偉
最愛TVB女主角:不懂撒嬌的女人 宣萱/踩過界 李佳芯/同盟 胡定欣
最愛TVB男配角:心理追兇 楊明/踩過界 張振朗/同盟 陳山聰
最愛TVB女配角:不懂撒嬌的女人高海寧/踩過界朱千雪/同盟 姚子羚
飛躍進步男藝人:何廣沛/謝東閔/張振朗
飛躍進步女藝人:江嘉敏/譚凱琪/湯洛雯
最愛TVB熒幕情侶:王浩信、唐詩詠/陳展鵬、胡定欣/陳山聰、姚子羚
最愛TVB電視劇集歌曲:不懂撒嬌的女人 手中沙(獲奬)
馬來西亞嗰邊今晚頒奬
踩過界來勢洶洶

不過香港呢邊等到一月
應該可以同仆街的一齊收皮
新加坡《星和無綫電視大獎2017》
最愛TVB劇集:同盟
最愛TVB男主角:踩過界 王浩信
最愛TVB女主角:踩過界 李佳芯
最愛TVB男配角:踩過界 張振朗
最愛TVB女配角:與諜同謀 黃心穎
TVB飛躍進步藝人:何廣沛、高海寧
TVB最佳新人:謝東閔、湯洛雯
最愛TVB熒幕情侶:不懂撒嬌的女人 王浩信、唐詩詠
最愛TVB電視劇集歌曲:使徒行者2 忘記我自己

TVB 馬來西亞星光薈萃頒獎典禮(提名最後三強)
最愛TVB劇集:踩過界/同盟/使徒行者2
最愛TVB男主角:踩過界 王浩信/同盟 陳展鵬/使徒行者2 苗僑偉
最愛TVB女主角:不懂撒嬌的女人 宣萱/踩過界 李佳芯/同盟 胡定欣
最愛TVB男配角:心理追兇 楊明/踩過界 張振朗/同盟 陳山聰
最愛TVB女配角:不懂撒嬌的女人高海寧/踩過界朱千雪/同盟 姚子羚
飛躍進步男藝人:何廣沛/謝東閔/張振朗
飛躍進步女藝人:江嘉敏/譚凱琪/湯洛雯
最愛TVB熒幕情侶:王浩信、唐詩詠/陳展鵬、胡定欣/陳山聰、姚子羚
最愛TVB電視劇集歌曲:不懂撒嬌的女人 手中沙(獲奬)

豬肉獎姐
同埋個邊應該未播降魔的所以0提名?
終於有時間睇返尋晚果集! 去片!

利申:尋晚出去食收帖飯
雯b好索

Btw 好想同隻魔扑野

黃智雯做戲贏佢一條街

始終Ali唔係正統做戲出身,做幾年已經呢個表現算好好
但距離獨當一面仲爭好遠,唔夠自然,融合唔到角色

反而黃智雯做戲其實有演技、有台型,做大既戲定小品戲都無問題
個根底打得好,同以前楊怡一樣,屬於有望做大將個類
但黃智雯都經常比人投閑置散,觀衆好容易忘記

黃智雯係親生女都唔用佢既

呢個追劇組合唔錯

呢個追劇組合唔錯

對上一次tbb 劇咁煲法係幾時
雯b好索

Btw 好想同隻魔扑野

黃智雯做戲贏佢一條街

因為冇後台囉

呢個追劇組合唔錯

對上一次tbb 劇咁煲法係幾時

long long time ago
雯b好索

Btw 好想同隻魔扑野

黃智雯做戲贏佢一條街

因為冇後台囉

Btw 好想同隻魔扑野

黃智雯做戲贏佢一條街

因為冇後台囉

佢好似同潘嘉德監制幾熟
兩個合作過幾套戲,當中可以話係佢代表作
不過呢位監制好似失咗勢嚕

Btw 好想同隻魔扑野

黃智雯做戲贏佢一條街

因為冇後台囉

佢好似同潘嘉德監制幾熟
兩個合作過幾套戲,當中某幾套可以話係佢代表作
不過呢位監制好似失咗勢嚕
要等幾多年先再有另一套神劇
wa 尋晚果集好精彩
(大結局)馬季請求有為替他製槍,用來收拾魔,有為覺得馬季的做法危險而拒絕。馬季對芷若的態度變得冷淡,還說以後或許不能再接載她回家,臨別時更輕吻了芷若一下。嘟嘟sir全力緝捕展明,但展明竟自投羅網。展明被押送到法庭門外,馬季急步趕來,突然一陣強風刮起,展明、馬季同時昏倒。原來魔製造出特別的封閉空間,讓展明、馬季互相決鬥……

最尾個集終於肯出把槍
呢集由頭至尾都很好 冇悶場

臨尾遺下一句俾馬明 降魔係咩呀 好有感覺
https://www.youtube.com/watch?v=joJR2k53M1I&ytbChannel=null
睇埋番外篇

番外篇都去到幾盡下
番外篇幾時有得睇?
番外篇 小馬已經係降魔師? 有果把槍wo
https://www.youtube.com/watch?v=joJR2k53M1I&ytbChannel=null
睇埋番外篇

番外篇都去到幾盡下

但好似同依加果套降魔 有d出入
阿moon係咪同硬c陳瀅佢哋翻咗面?好似好耐無見佢哋gathering?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞