降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike

幾多變化

翠如好適合演蠟像
「降魔係咩呀?」

而家好少劇有對白咁深刻
呢句嘢好有代表性同啟發性
劇本真係寫得好好
[quote]今晚呢集氣氛好複雜

]

正常速度

馬明扮on9仔好傳神

呢段阿moon 忍笑忍得好慘 應該狂ng

如果有ng片睇就好
唔好開2喇
見好就收 開親續集都瀨嘢

幾多變化

翠如好適合演蠟像

蠟像館岩佢
同啲男朋友一樣 係咪浸(飲)啲熱水就得啦

屌你sad緊都逼我笑

笑點係邊

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171125/mobile/bkn-20171125000028494-1125_00862_001.html

無綫熱播劇集《降魔的》口碑不錯,觀眾大讚馬國明演的士佬入型入格,黃智雯再演醫生,外表斯文,其實精彩畫面陸續有來。 

吊威吔盆骨痛 

在劇集後段智雯會成魔,改穿短裙、踩七吋高踭鞋吊威吔,半空中飛來飛去又有打戲,她直言起初會不習慣:「試過吊足六個鐘,由半夜吊到天光,加上要着好高嘅高踭鞋,飛到落地仲要好型咁企定!(有受傷?)撞瘀少不免,起初係好唔習慣,盆骨位係吊威吔嗰陣夾到好痛!」 

化身女魔的智雯,雖然着短裙上陣,造型卻不太性感,她說以眼神電死人:「可能我有跳舞底子,懂得用眼神去勾引人,我幾鍾意呢種勾引、挑逗男人嘅感覺!」談到現實生活,她的好姊妹胡杏兒已為人母、胡定欣在事業上更上一層樓,她可會羨慕二人?智雯說:「唔係羨慕,係好替佢哋開心,我又冇計劃結婚,呢個係個長遠嘅計劃,即使見到杏兒個BB,都冇衝動想去結婚同生仔,玩人哋個BB先啦!」 

為胡定欣落淚 

至於定欣的成就,智雯直言大家只是見到定欣擁有的成果,忽略了她努力的過程:「佢用過來人身份同我傾,有次我出活動,佢Cap低咗啲報道Send畀我,同我講叫我唔好重複着同一件衫,叫我有需要啲咩衫可以同佢講,嗰陣我真係喊咗出嚟,好感動佢為我嘅事而操心!」
[quote]今晚呢集氣氛好複雜

]

正常速度

馬明扮on9仔好傳神

呢段阿moon 忍笑忍得好慘 應該狂ng

摸頭果下真係好好笑

幾多變化

翠如好適合演蠟像

星期日做一個鐘就完?

YES
星期日做一個鐘就完?

YES

星期日做一個鐘就完?

YES

來咩襲
溏心風暴3 極速消散🌀 就有份
今晚呢集氣氛好複雜

第二幅gif可以長d
好大對比,馬明勁好戲
今晚呢集氣氛好複雜

第二幅gif可以長d
好大對比,馬明勁好戲

15秒 最長
通常tbb越大力推既劇越唔收得

反而有時拎倉底貨出黎就大賣

捧人都係,越捧越衰, 唔知係咪特登

(捧胡幸兒整個肥田佢做, 巨輪想捧鍾嘉欣就隔離個田蕊妮彈出)
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

好岩用呢張圖

一直都覺條女唔係咩好女仔
睇平時啲訪問又冷冷淡淡咁 臭雞
一諗到呢套戲去到最後可能一無所有
乜獎都得唔到,成為連燈仔一個遺憾
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

好岩用呢張圖

一直都覺條女唔係咩好女仔
睇平時啲訪問又冷冷淡淡咁 臭雞

一直都覺得係假拍拖

一直都覺得係假拍拖

如果係真既只係凳馬明開心
係假既都冇乜野,孤勿論黃心穎係咩女人,淨係知佢條件好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞