降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

諗起如果煎pan/洪永城做
擺個懶係粗人既look咁演就覺得好嘔心
馬明

煎pan
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

嘉穎條女 達哥 拍戲又喺世界級

佢兩個好過翠如好多

女巫 不了

脆魚 巫婆 達哥 三大煩膠

巫婆d戲太浮誇
本尊問小馬降魔係咩,呢個位其實幾熱血

答埋先完,會有傳承感覺,而家小馬仲似純報仇
唔係接受天職

接左個責任天命
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

諗起如果煎pan/洪永城做
擺個懶係粗人既look咁演就覺得好嘔心
馬明

煎pan

呢套成日要d眼淚浪下浪下咁,好岩馬明做
石仔而家咁算唔算死左?

佢唔係人

係咪可以留個希望 佢會返嚟

廢石返黎有咩用,依個盡最後靈力去滅魔更完滿
芷若可唔可以記番起鬼域既經歷

就算記返 睇個勢都唔會係埋一齊喇

但之前警署佢又抱住小馬架喎

女神出糧

唔覺得脆魚有心拍戲

佢兩個好過翠如好多

女巫 不了

巫婆d戲太浮誇

脆魚幾靚
石仔而家咁算唔算死左?

佢唔係人

係咪可以留個希望 佢會返嚟

廢石返黎有咩用,依個盡最後靈力去滅魔更完滿

佐為咁,完成左任務就消失

唔覺得脆魚有心拍戲

達哥ok 比起衝線嗰陣進步咗
另一個好耐冇見

唔覺得脆魚有心拍戲

佢兩個好過翠如好多

女巫 不了

巫婆d戲太浮誇

脆魚幾靚

唔覺得脆魚有心拍戲

佢兩個好過翠如好多

女巫 不了

巫婆d戲太浮誇

脆魚幾靚

達哥有d look都唔錯架
希望個結局咪撚又係芷若失憶果d

唔覺得脆魚有心拍戲

另一個好耐冇見

達哥幾好啦⋯⋯

唔覺得脆魚有心拍戲

另一個好耐冇見

達哥幾好啦⋯⋯

達哥樣其實唔差

其實胡鴻軍當年衰咩比高登仔笑

削骨

仲有唔玩得

森美千奇百趣黑面黑到

成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

佢舖咁長仲正,
若果兩三嘢就完, 反而無特別, 印像唔深

其實班人唔係屌悶,佢地係睇唔明

一開波我已經估係平衡世界想鎖住佢地你夢出唔返黎再套料。

btw香港慘在有班c9 拖低哂所有劇
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

蔡一智

毒撚馬明

其實馬明咁好 點解少女埋身架

之前馬明講過自己拍拖唔鐘意出街,鐘意留起屋企陪屋企人,無幾多女仔頂得住

唔覺得脆魚有心拍戲

另一個好耐冇見

達哥幾好啦⋯⋯

達哥樣其實唔差

踩過界個陣已經算冇咁乞人憎
不過有網民就心水清,想到啤啤根本是豪仔的轉世來守護馬國明飾演的馬季(小馬),因為小馬中了魔的詭計去救黃智雯飾演的芷若,啤啤怕他有事去救他,但被馬季罵:「你走啦!唔好煩啦!」有網民就記得這是小馬兒時跟豪仔講過的最後說話,然後豪仔就死了!今次小馬又是講完這話後,啤啤被魔用膠袋笠頭焗死!有網民簡直投入了小馬這角色,說:「唔好話我知小馬害死豪仔兩世喎,真係人都癲!」
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E9%99%8D%E9%AD%94%E7%9A%84-%E5%95%A4%E5%95%A4%E4%B9%8B%E6%AD%BB%E6%8F%AD%E7%8E%84%E6%A9%9F-%E5%B0%8F%E9%A6%AC%E5%AE%B3%E6%AD%BB%E8%B1%AA%E4%BB%94%E5%85%A9%E4%B8%96-051400415.html

亂鳩咁講

如果仲有一星期就話啫,得返星期日仲點有時間搞咁多野
分分鐘劉江投胎做Bonnie個仔都可能係流啦

最尾嗰句好假喎

最尾bonnie 推佢落樓 黎個大反轉
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

蔡一智

毒撚馬明

其實馬明咁好 點解少女埋身架

之前馬明講過自己拍拖唔鐘意出街,鐘意留起屋企陪屋企人,無幾多女仔頂得住

根本係毒撚黎,一搞親gag就出事。

你睇下台慶
成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

佢舖咁長仲正,
若果兩三嘢就完, 反而無特別, 印像唔深

其實班人唔係屌悶,佢地係睇唔明

一開波我已經估係平衡世界想鎖住佢地你夢出唔返黎再套料。

btw香港慘在有班c9 拖低哂所有劇

咁又唔好咁講...
頭先呢到都好多人問發生咩事
屌你地咁都要踩下貝貝先安樂,傾劇就傾劇啦

廢石啲戲 係有 仲有得進步
脆魚 係負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞