降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
不過有網民就心水清,想到啤啤根本是豪仔的轉世來守護馬國明飾演的馬季(小馬),因為小馬中了魔的詭計去救黃智雯飾演的芷若,啤啤怕他有事去救他,但被馬季罵:「你走啦!唔好煩啦!」有網民就記得這是小馬兒時跟豪仔講過的最後說話,然後豪仔就死了!今次小馬又是講完這話後,啤啤被魔用膠袋笠頭焗死!有網民簡直投入了小馬這角色,說:「唔好話我知小馬害死豪仔兩世喎,真係人都癲!」
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E9%99%8D%E9%AD%94%E7%9A%84-%E5%95%A4%E5%95%A4%E4%B9%8B%E6%AD%BB%E6%8F%AD%E7%8E%84%E6%A9%9F-%E5%B0%8F%E9%A6%AC%E5%AE%B3%E6%AD%BB%E8%B1%AA%E4%BB%94%E5%85%A9%E4%B8%96-051400415.html

亂鳩咁講

如果仲有一星期就話啫,得返星期日仲點有時間搞咁多野
分分鐘劉江投胎做Bonnie個仔都可能係流啦
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

蔡一智

唔好開續集
見好就收
陣間又玩爛呢個系列

馬明做返都還好
唔係既話
肯定衰硬
20集都唔夠 如果25會好啲

多出5集 心姐心姐心姐心姐心姐

唔好啦 起碼鬼域打耐啲呀

其實做廿集 cut多d心姐線已經緊湊好多
依套口碑贏晒喎

男臣都開續集既 依套更加應該開啦
何況個故事好有potential
真降魔個陣好似日劇單元劇咁 好多野可以講
角色死左又唔會無戲份

Tvb d 劇好似唔慣單元劇咁

之前「飛虎」算係單元

踩過界頭半部都算係單元
不過有網民就心水清,想到啤啤根本是豪仔的轉世來守護馬國明飾演的馬季(小馬),因為小馬中了魔的詭計去救黃智雯飾演的芷若,啤啤怕他有事去救他,但被馬季罵:「你走啦!唔好煩啦!」有網民就記得這是小馬兒時跟豪仔講過的最後說話,然後豪仔就死了!今次小馬又是講完這話後,啤啤被魔用膠袋笠頭焗死!有網民簡直投入了小馬這角色,說:「唔好話我知小馬害死豪仔兩世喎,真係人都癲!」
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E9%99%8D%E9%AD%94%E7%9A%84-%E5%95%A4%E5%95%A4%E4%B9%8B%E6%AD%BB%E6%8F%AD%E7%8E%84%E6%A9%9F-%E5%B0%8F%E9%A6%AC%E5%AE%B3%E6%AD%BB%E8%B1%AA%E4%BB%94%E5%85%A9%E4%B8%96-051400415.html

亂鳩咁講

最尾嗰句好假喎
唔好開續集
見好就收
陣間又玩爛呢個系列

馬明做返都還好
唔係既話
肯定衰硬

最驚換人, 夾硬加 D 唔好戲但又力捧嘅人入去
女朋友掛住睇,唔理我

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

蔡一智

毒撚馬明

其實馬明咁好 點解少女埋身架

正臭西

蔡一智

毒撚馬明

咁佢又岩喎 返緊工大家如果真係忙緊既邊會糖痴豆咁一齊
成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

佢舖咁長仲正,
若果兩三嘢就完, 反而無特別, 印像唔深

其實班人唔係屌悶,佢地係睇唔明
好朋友掛住睇,唔理我

想佢俾人鬧臭西?
Mytv幾點有?
20集都唔夠 如果25會好啲

多出5集 心姐心姐心姐心姐心姐

唔好啦 起碼鬼域打耐啲呀

其實做廿集 cut多d心姐線已經緊湊好多

cut下運毒個part好 再cut下心姐solo
芷若可唔可以記番起鬼域既經歷

就算記返 睇個勢都唔會係埋一齊喇

記返,但馬明轉o太喜歡啤啤, 芷若黑化同魔合夥。
Tvb 拍親續集都唔好睇
寧願留低遺憾 先可以令人刻骨銘心
成班人屌月讀話悶

頭先班人先問完發生咩事黎
又唔睇埋落去
原來係想帶出呢個message
成日話想睇降魔
依家都見到cg幾唔掂啦
專注拍打戲咪死得

根本本身套戲定位就唔係打打打
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

原來馬明已經離開咗無綫

唔係前年先續左約咩

係我都心淡啦 捱咁多年至男一比個亞視煎pan仔輕鬆平起平坐 洪永城無觀眾緣都咁快有男一做 自己咁乖反而獎都無個

馬明我感覺真係唔care呢d野

佢似但求搵倒兩餐買倒樓養倒阿媽,就心滿意足,而呢d佢已經做倒哂。
方中sir套仁心解碼好似係少有既倉底劇 但後尾收得又拍續集 但已經冇左徐子珊
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚
成班人屌月讀話悶

頭先班人先問完發生咩事黎
又唔睇埋落去
原來係想帶出呢個message

其實呢個長度先合理囉
明知係假嘅個心一路諗住同現實個差距
心都up
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

原來馬明已經離開咗無綫

唔係前年先續左約咩

係我都心淡啦 捱咁多年至男一比個亞視煎pan仔輕鬆平起平坐 洪永城無觀眾緣都咁快有男一做 自己咁乖反而獎都無個

馬明我感覺真係唔care呢d野

佢似但求搵倒兩餐買倒樓養倒阿媽,就心滿意足,而呢d佢已經做倒哂。

拎到獎起碼叫價都高啲啦

亂鳩咁講

This is gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞