降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

佢舖咁長仲正,
若果兩三嘢就完, 反而無特別, 印像唔深

其實班人唔係屌悶,佢地係睇唔明

咁撚蠢 唔怪得無線俾溏心屎你地食

連續幾套高汁劇,又要你食返溏心o的屎

但之前警署佢又抱住小馬架喎

芷若就算唔記得哂鬼域D野,個心都已經鐘意左小馬啦

記得會感動好多

打鬼域真係近年電視劇其中最好睇既一幕

個場境好流,好難投入姐

境係好流,但劇好正,前因係救左個日軍,後果係救返佢地

景流先夠cult
多buget嘅劇通常都好膠

tvb 話幾千萬做 CG, 跟著就係咁拎嚟 Promo,
出到嚟都係屎咁, 又唔係未試過

張保仔
芷若可唔可以記番起鬼域既經歷

就算記返 睇個勢都唔會係埋一齊喇

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔 彊....
趙希洛 如果扮魔 應該幾正

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔 彊....

可能C奶覺得好正呢
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

蕭正楠快d搞大脆魚個肚等我地一年半載唔使見到佢 造福觀眾啦
結局小馬孤身一人做降魔俠

最後小馬自己讀白"大家都以為我只係一個普通既的士佬,但其實揸的士只係我既副職,我既正職係降魔!"
跟住的士入面仲多左部電話,有人報告邊到有怪事發生,佢就去邊到降魔,呼應返降魔的

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔 彊....

可能C奶覺得好正呢

唔駁用腦咪正
岩先平衡世界睇唔明就屌哂鬼
我公司D c9 同事日日lunch 都圍爐傾降魔的 冇人講踩過界

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔 彊....

反而呢套 有多鏡頭都好靚, 頭先最尾航拍, 肥仔同些粉的士, 馬明啤啤睇 BB 精靈, 真係有心去拍

我 cap 圖好好 cap
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

蕭正楠快d搞大脆魚個肚等我地一年半載唔使見到佢 造福觀眾啦

最好蕭生放埋待產假,一年半載都唔拍劇

最後小馬自己讀白"大家都以為我只係一個普通既的士佬,但其實揸的士只係我既副職,我既正職係降魔!"
跟住的士入面仲多左部電話,有人報告邊到有怪事發生,佢就去邊到降魔,呼應返降魔的

on call 36 小時

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔

一邊揸的士 一邊整血汗錢

真係好撚型

真係好撚型

d 演員唔吸引

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

張保仔 彊....

反而呢套 有多鏡頭都好靚, 頭先最尾航拍, 肥仔同些粉的士, 馬明啤啤睇 BB 精靈, 真係有心去拍

我 cap 圖好好 cap

套野有無心拍、個劇本好唔好,其實觀眾一睇就知

真係好撚型

番外編反應好 有冇第二季?

真係好撚型

d 演員唔吸引

黃建東係咪果個戀襪膠

真係好撚型

d 演員唔吸引

黃建東係咪果個戀襪膠

果個變態懶搞笑嘅藝人
最憎黃建東
但tbb d cg 真係好核突
CG幾十年都無咩大進步
好心俾多少少經費 d 小品製作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞