降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
石仔而家咁算唔算死左?

佢唔係人
依套口碑贏晒喎

男臣都開續集既 依套更加應該開啦
何況個故事好有potential
真降魔個陣好似日劇單元劇咁 好多野可以講
角色死左又唔會無戲份
本尊問小馬降魔係咩,呢個位其實幾熱血
追唔切post
完左就算啦好嗎

有第二緝照計tvb都唔會比返原本度橋既人寫 一係接唔到 一係就爛 無謂啦
芷若可唔可以記番起鬼域既經歷

就算記返 睇個勢都唔會係埋一齊喇

但之前警署佢又抱住小馬架喎
其實晶晶一d都唔煩。
今集最感動位 一早知不是豪仔

心姐一黎話要浸spa
依套口碑贏晒喎

角色死左又唔會無戲份

Tvb d 劇好似唔慣單元劇咁
今日兩個半post

快D推爆埋呢個
石仔而家咁算唔算死左?

佢唔係人

係咪可以留個希望 佢會返嚟
依套口碑贏晒喎

角色死左又唔會無戲份

依套本身個杜xx都話叫編審當實驗咁做
依家證明work既 點解唔再試下
希望TBB俾多少少BUDGET 開多一輯啦
講返真降魔 加返1,2個角色做隊友 一個亦敵亦友既人(但通常打FINAL BOSS會幫拖) 再加返條女女陪馬明

睇live監製話過30點收視會大機會開2

馬明: 而家26 27點好高啦

而家26, 7點都好撚高啦 30點好難,又唔係c9鍾意嗰類劇
呢輯當前傳做係好好睇,好想開第2輯講真降魔

頭先幻象我阿媽都不停問: 佢唔係死左啦咩? 咩事呀而家

連登都有好多呢類c9

夢裡不知身是客 以前睇書勁鐘意呢句
已經講到白仲問發生咩事
呢套完埋仲有邊套黎緊有馬明
佢返咪主要返大陸拍了
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

答埋先完,會有傳承感覺,而家小馬仲似純報仇
唔係接受天職

唯一證明到 廢石真係唔係豪仔
今日兩個半post

快D推爆埋呢個

依套口碑贏晒喎

角色死左又唔會無戲份

之後大陸要合作掛
咁大筆資金
最多討論既tvb劇係咪呢套
依套口碑贏晒喎

角色死左又唔會無戲份

之後大陸要合作掛
咁大筆資金

支那比神怪劇咩
開2把鬼咩, d人死晒
呢套完埋仲有邊套黎緊有馬明
佢返咪主要返大陸拍了

同馬撚做既宮心計2
馬明做男2咋
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

諗起如果煎pan/洪永城做
擺個懶係粗人既look咁演就覺得好嘔心
馬明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞