降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

其實胡鴻軍當年衰咩比高登仔笑
成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

頭先班人先問完發生咩事黎
又唔睇埋落去
原來係想帶出呢個message

其實呢個長度先合理囉
明知係假嘅個心一路諗住同現實個差距
心都up

高質在又感人又諷刺而家香港社會

削骨

脆魚既天份根本唔0係拍劇度

掉番轉頭佢既旅遊片又係無咩人做倒

能量方塊
依套口碑贏晒喎

男臣都開續集既 依套更加應該開啦
何況個故事好有potential
真降魔個陣好似日劇單元劇咁 好多野可以講
角色死左又唔會無戲份

Tvb d 劇好似唔慣單元劇咁

依套本身個杜xx都話叫編審當實驗咁做
依家證明work既 點解唔再試下

之後大陸要合作掛
咁大筆資金

支那比神怪劇咩

拍冇問題,唔比播之麻。。

削骨

仲有唔玩得

脆魚既天份根本唔0係拍劇度

掉番轉頭佢既旅遊片又係無咩人做倒

多得余老妖唔少

削骨

塊面好似無咁尖了

唔覺得脆魚有心拍戲

嘉穎條女 達哥 拍戲又喺世界級
降魔係你既天職 由今日開始就係我既天職

唔覺得脆魚有心拍戲

達哥係踩過界都睇到有進步
脆魚係幾年都原地踏步

唔覺得脆魚有心拍戲

佢兩個好過翠如好多
開2把鬼咩, d人死晒

變哂精靈姐

拍馬明成為降魔大師
tvb d 續集不嬲鐘意大換血

削骨

塊面好似無咁尖了

睇返上面巴打post既mv 權骨大 有d角度都係好方
不過比起以前成舊能量方塊咁靚仔左好多

刀削面

衰樣衰

唔覺得脆魚有心拍戲

佢兩個好過翠如好多

女巫 不了
呢兩日即討左幾多個port

削骨

仲有唔玩得

森美千奇百趣黑面黑到
開2把鬼咩, d人死晒

變哂精靈姐

拍馬明成為降魔大師
tvb d 續集不嬲鐘意大換血

如果搵番tvb d 編劇寫,好大機會都係走唔出d既定框框
睇完先追返post, 真係追死人

睇果陣覺得魔既幻境果part好正, 隱喻勁過天與地

但睇到呢度d反應......好多煩膠,唔識睇戲😑
希望TBB俾多少少BUDGET 開多一輯啦
講返真降魔 加返1,2個角色做隊友 一個亦敵亦友既人(但通常打FINAL BOSS會幫拖) 再加返條女女陪馬明

魔的 呢類真係做的好好。
但以tbb o既老土marketing同港豬c9 黎講,noise唔夠,炒唔起c9 話題,o的癈雜誌癈娛記更加係冇level去作文寫文。
,做過報管,唔到你唔信,大多娛樂版癈文真係上住個網對住個mon邊打飛機邊鳩作的,好多時根本連內容內文同發生乜事都未知。

我老母話佢d c9 fd 晚晚追睇馬明,證明c9 唔係唔識睇,係tvb 限制左題材,無俾新野佢地試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞