降魔的大結局(22)

1001 回覆
58 Like 21 Dislike
真係好似睇緊 當年 亞視 我和殭屍有個約會3

估唔到無綫要咁多年後先可以拍呢啲咁動漫風格嘅劇集

殭三玩過
https://youtu.be/CaDFTAdTvmo

可惜殭3係成個系列最廢
最正都係頭兩輯

第二輯最高峰

如果續集crossover 有馬小玲就正

誅邪!
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

嘉穎條女 達哥 拍戲又喺世界級

達哥ok 比起衝線嗰陣進步咗
另一個好耐冇見

Ali

呢個進步都好大
訪問馬明爆左係開放結局
TVB開放結局既劇十個有九個都收尾收得勁差

又係啲做咗等如冇做嘅結局

巴不得爸爸

仲有大把伏線可以發揮, 啤啤可以靈化。

有為,莉莉,石敢當,展明,豪仔
大把野可以講

一人幾鬼既組合咁降魔
類似布袋和尚

單元劇, 擺星期日播
訪問馬明爆左係開放結局

巴不得爸爸

大把野可以講

一人幾鬼既組合咁降魔
類似布袋和尚

隻隻鬼都有唔同功能

有為負責整武器
如果真係有第二季
不如直情諗埋第三季
做個三部曲 之後再拍電影版

馬明都走左
仲有咩意思

通常無線搞續集都變爛劇
仲有電影版變咗 古天樂 張家輝 劉青雲 ...

馬明走左
tvb仲有邊個頂到佢個位
可以咁貼地做個dc9

諗起如果煎pan/洪永城做
擺個懶係粗人既look咁演就覺得好嘔心
馬明

煎pan

煎pan其實唔係差,只係tbb次次都迫得太急,根本冇時間認真劇情

煎pan d 戲屎屎地

太亞視FEEL
演戲真係好講天份 得就得 唔得就唔得
好似拍左兩套嘅哪吒已經好過拍左好多套女一嘅脆魚

唔覺得脆魚有心拍戲

嘉穎條女 達哥 拍戲又喺世界級

達哥ok 比起衝線嗰陣進步咗
另一個好耐冇見

Ali

呢個進步都好大

得佢carry到懶係可愛嘅角色
接受唔到啤啤係豪仔 突然下面雙丸加錄鋼

勇仔

勇仔做戲其實幾好,係俾tbb 投閒置散
芷若可唔可以記番起鬼域既經歷

就算記返 睇個勢都唔會係埋一齊喇

但之前警署佢又抱住小馬架喎

芷若就算唔記得哂鬼域D野,個心都已經鐘意左小馬啦

記得會感動好多

打鬼域真係近年電視劇其中最好睇既一幕

個場境好流,好難投入姐

境係好流,但劇好正,前因係救左個日軍,後果係救返佢地
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

佢明明年年都會搵馬明集郵,扮乜9

其實佢地有無認拍拖
仲叫「緋聞」男友?
但係d答案又答到好似真係拍拖咁

殭三玩過

可惜殭3係成個系列最廢
最正都係頭兩輯

第二輯最高峰

萬2蚊過左無線,其實可以crossover架喎。
訪問馬明爆左係開放結局

巴不得爸爸

大把野可以講

一人幾鬼既組合咁降魔
類似布袋和尚

單元劇, 擺星期日播

一次連播兩集咁

殭三玩過

可惜殭3係成個系列最廢
最正都係頭兩輯

第二輯最高峰

萬2蚊過左無線,其實可以crossover架喎。

好似冇撈喇
老表都冇佢

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult
多buget嘅劇通常都好膠

勇仔

勇仔有時做得幾有魅力
被指利用馬明後變冷淡 心穎:喺公司冇可能拖手攬住

有報道指她利用緋聞男友馬國明洗底及增加人氣,利用完變得冷淡,在台慶當晚更避開馬明。心穎笑笑口說在公司沒可能拖手攬住,台慶大家忙於排練,強調感情沒有變過。

正臭西

佢明明年年都會搵馬明集郵,扮乜9

其實佢地有無認拍拖
仲叫「緋聞」男友?
但係d答案又答到好似真係拍拖咁

真拍
不過係個臭西利用馬明洗佢個臭西

勇仔

趙希洛好正
好耐冇見過佢
訪問馬明爆左係開放結局

巴不得爸爸

大把野可以講

一人幾鬼既組合咁降魔
類似布袋和尚

單元劇, 擺星期日播

就豪仔同有為靈化, 幫癈石重修功力,已經可以玩多幾十集。
成班人屌月讀話悶
對CCTVB 黎講呢D 橋已經好突破嫁啦
我覺得好過以前果D 老土情節

呢part先正 個個都想過得好好 要咩有咩
冇人想面對現實 寧願留係虛幻世界

佢舖咁長仲正,
若果兩三嘢就完, 反而無特別, 印像唔深

其實班人唔係屌悶,佢地係睇唔明

咁撚蠢 唔怪得無線俾溏心屎你地食

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

呢套劇就係唔主打先夠自由

勇仔

勇仔有時做得幾有魅力

佢扮痴線婆好似
訪問馬明爆左係開放結局

巴不得爸爸

大把野可以講

一人幾鬼既組合咁降魔
類似布袋和尚

單元劇, 擺星期日播

就豪仔同有為靈化, 幫癈石重修功力,已經可以玩多幾十集。

拍廿集 劇情先夠緊湊

記得會感動好多

個場境好流,好難投入姐

景流先夠cult

tvb 話幾千萬做 CG, 跟著就係咁拎嚟 Promo,
出到嚟都係屎咁, 又唔係未試過

勇仔

趙希洛好正
好耐冇見過佢

係咪無起tvb做喇,一直唔紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞