用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
你另3個partner係未it好勁?

都係絕頂聰明嘅人
幾個人分工清晣
it

交際
leadership

當然呢d 特質每人都有少少, 但比重唔同

吊巴poker玩cash game定tournament? 依家仲有無玩?
見到樓主個語氣正常
但負評多過正評成倍

就知道連登充滿住妒忌人既廢青

愈多負評
帖主就愈高質

大部分人比籍口自己原地踏步
留係自己safety zone
唔想去聽新事物

點睇d人做倫敦金?
點睇d人做倫敦金?

正正經經trade commodity 無問題
一日做幾百個trade 呃佣就正仆街
吊巴poker玩cash game定tournament? 依家仲有無玩?

both,
冇玩了, 有時間訓教啦又唔係搵得多
屌哂巴

both,

假如quit u係17年, 你有無信心自己都可以有今日既成功?
吊巴25仲窮緊 32就身家過億 係精神既

both,

假如quit u係17年, 你有無信心自己都可以有今日既成功?

冇, 我應該會變父幹撚
我屋企環境都好左好多

both,

冇, 我應該會變父幹撚
我屋企環境都好左好多

你屋企係做咩生意?

both,

冇, 我應該會變父幹撚
我屋企環境都好左好多

有無做marketing心得分享下?
推銷員之死
可唔可以講下IT公司同AG之間係咩關係?
提供一個完善既平台? 解決技術問題?
定係負責run一個平台再對分收入?

佢唔知死左去邊 可以叫推銷員已死
講咗咁耐有冇啲實質啲嘅嘢講下?
你揸乜嘢車屌咩女,真係好撚悶其實

對佢做緊果行有興趣d 係咪真係咁勁搵咁多

香港地唔撈偏無本錢點撚樣白手興家
講你都唔信啦

反正我信了
屌巴 尋晚我問個商場ae經理
想話睇下我老豆整唔整到張黑卡

但佢連白金卡都冇
ae係咩都唔知

但個經理話ok 問我老豆香港有幾多物業
咁我數左下 再問我老豆一個月開支幾多
我話十幾 二十萬掛 交水電媒 買下船配件
比我課下金 打下機 買野咩都好

佢又拍手話ok

想問

佢係咪水緊我老豆整張白金卡

利申番 廿幾歲仔第一次申講信用卡 唔太識搞

麻煩哂巴打
你屋企係做咩生意?

食品起家
賺到返鄉下投地起樓
一個盤十幾廿幢樓咁
算係小型地產商
搞埋農業, 由養殖到零售一條龍
仲有其他side business

當年未quit u, 同個巴西仔好friend
佢最尾入左google 做, 佢就係負責digital marketing
我好多野都係請教佢
marketing 太多野講
你想知咩?

但marketing 一句可以講晒

上年公司用左近一億做marketing
未計母公司本身比左好多resources

麻煩哂巴打

佢又唔算水你
前提係你老豆出左張AE 後, 淨係用張AE, 用佢年幾應該有invite

麻煩哂巴打

佢又唔算水你
前提係你老豆出左張AE 後, 淨係用張AE, 用佢年幾應該有invite

姐係一定要用左白金先

個經理講到好似可以直接整黑卡咁

學生哥性子急 好想快快手整張玩下

唔知d服務有幾得意呢

當年未quit u, 同個巴西仔好friend
佢最尾入左google 做, 佢就係負責digital marketing
我好多野都係請教佢
marketing 太多野講
你想知咩?

但marketing 一句可以講晒

上年公司用左近一億做marketing
未計母公司本身比左好多resources

聽完你講 我發現你身邊一直都有好多勁人 好屈機

你有無做過d咩吸到咁多勁人返黎
你屋企係做咩生意?

食品起家
賺到返鄉下投地起樓
一個盤十幾廿幢樓咁
算係小型地產商

hk賣直銷菜 好平果間
專業廢青, 一個香港既有錢仔都唔識

太謙虛喇

事實真係咩都冇撈, 係pb炒下外匯債卷算唔算正業?

係個門檻太低姐, 果陣個AE個RM同我講是鳩但報個公司CEO就得

PB RM 幫唔幫到你?
我見過一個RM幫客做幾倍leverage 咁去買內房high yield bond,個客幾年間身家幾千萬變咗億幾

巴打講多 d ok ?
你屋企係做咩生意?

食品起家
賺到返鄉下投地起樓
一個盤十幾廿幢樓咁
算係小型地產商

想聽多d你老豆發積既故事

住公屋時佢原本返咩工? 點解會走左去搞食品生意? 同人夾份做? 仲要做起左其實你老豆都好勁中年發達 人際關係應該都好勁喇
吊巴會開part 2?
吊巴會開part 2?

冇咩要答喇
番收銀勁多人有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞