用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
手幾白滑

我都覺

生到女人手咁
冇權冇勢

同人握手, 人地隻手好厚
屌巴公司係荃灣?

香港冇公司
bvi 黎架
之前答左

咁有冇話張AE係香港base定新加坡?
巴打你出40k糧比自己佢都照invite你,係咪睇埋公司盈利同埋其他收入?
係咪要個個月碌6位數先會invite?
真心點解有人會信

我信樓主係有錢仔 不過唔係細個窮開囉

講真 你住木屋 你身邊d人有錢極有限

成個世界都好 好難真係靠自己發到達

誠哥 雷洛 好多出名有財有勢既都係靠外父/父母

有幾多個標基丫講真

一係樓主鄉下有地比政府收跟著回水

咁就有本滾大左佢

標基都有靠
咁有冇話張AE係香港base定新加坡?
巴打你出40k糧比自己佢都照invite你,係咪睇埋公司盈利同埋其他收入?
係咪要個個月碌6位數先會invite?

當然睇吧
我香港人, 香港消費
有有限公司hold物業

極端d 講, steve jobs 都係出1usd 糧
點解玩winning

我80後
有實況足球先過fifa
細個去同學屋企打機或者一齊放四驅車係最大娱樂
唔食零食, 儲成年錢先有部full gear 雙星四驅車
求左阿媽好耐先有暴龍機 ps1果d
想聽多啲 識人做石油trader manager ,年入收用億計
點估到佢讀書時係餐廳洗屎坑
同佢傾計好多得著 未必金錢

我鄰居又係trade 油
大我一兩年
又係好鍾意約我傾計
Lm
點睇香港前景?
咁你點睇嗰啲王國紀元玩家
一個月掉3,40萬走去做國王
有啲直情包間酒店養啲“農民“比資源佢
其實虛榮心係唔係最賺錢嘅嘢?

想知有錢人點睇呢樣野

btw 手白滑咪唔係辛苦名囉
成日上黎連登曬命 睇班毒撚爭住幫你含 係咪好有樂趣?
屌巴 真心帶我搵食ok?拉花都好
https://t.me/FF88999
可唔可以叫佢俾多張黑卡我
樓主條賤閪種成撚日上網r存在感 仲有垃圾連登狗幫佢含

我平嘅工作包括接受批評同埋hacker 攻擊

就正如呢位巴打咁

hacker 同 hater 都唔識分, 巴打你真係要好好進修下

你唔好撚柒喇

就正如呢位巴打咁

hacker 同 hater 都唔識分, 巴打你真係要好好進修下

你唔好撚柒喇

忍唔住留言笑

就正如呢位巴打咁

你唔好撚柒喇

忍唔住留言笑

邊個要進修下啊on9 人地講明做it
美國張premier 無乜perks
得1% cash back

都係摩根大通好用

藍寶石卡? 正呀
好似冇咁老餅

新嗰張reserve 係金屬卡
想聽多啲 識人做石油trader manager ,年入收用億計
點估到佢讀書時係餐廳洗屎坑
同佢傾計好多得著 未必金錢

我鄰居又係trade 油
大我一兩年
又係好鍾意約我傾計

有個friend個老豆又係做石油工程
生意失敗 睇住由住house 揸幾個物業
變到要租樓住
樓主可唔可以答下我加講下有無做開運動

好佩服佢地果種研究精神
社會進步其實佢地有大部分功勞
最近研究環保項目, 有同呢方面教授接觸

肥左好多啦
175cm 61kg body fat 應該18%左近
屌哂巴有邊間麻雀館股份?永?興?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞