用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
小小事就放上黎

咪臭係

究竟仲有幾多人未po自己果張

小弟得platinum
小小事就放上黎

咪臭係

ching好型 想幫你含
其實你想睇啲乜嘢?
去到呢個位其實同啲人脈交流圍威喂已經夠做
你話你以前窮
只要你唔係一下子失去啲嘢 基本上夠你食過世

有啲親戚都係想繼續上 但自己本身唔係嗰啲料
搞到差唔多一鋪清袋 得返啲物業
小小事就放上黎

咪臭係

ching好型 想幫你含

帽事嘅
其實你想睇啲乜嘢?
去到呢個位其實同啲人脈交流圍威喂已經夠做
你話你以前窮
只要你唔係一下子失去啲嘢 基本上夠你食過世

有啲親戚都係想繼續上 但自己本身唔係嗰啲料
搞到差唔多一鋪清袋 得返啲物業

我已經冇動力上
準備退休開cafe 玩拉花

puzzle and dragon?

我做gaming industry
唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁
我搞開個D內容農場都係賺50幾萬一個月咋

你D收入每個POST講既時候都變一次 不如留返淡氣暖肚啦

自己一手一腳做 唔係穩定收入黎架嘛
同埋會keep住增長 (monthly page view同知名度上升)
eCPM係Q4會高30-50%
而Q1就最低
所以Q4 (Christmas, Black Friday, Thanksgiving) 個陣就賺得最多
每月average係50粒啦
好彩我最近買咗個外國既content farm,可以係Q4賺到最盡
香港/台灣 market賺得唔夠多

你唔信咪唔好信囉

有無個web既流量既record
我就唔信17歲可以搵到咁多錢

賺50粒都要上連登問下開戶口
小朋友返學唔好玩手機啦

依家D小學雞真係笑4
咁你點睇嗰啲王國紀元玩家
一個月掉3,40萬走去做國王
有啲直情包間酒店養啲“農民“比資源佢
其實虛榮心係唔係最賺錢嘅嘢?
樓主同Alan Wong有得比
利申:係日本做緊小生意,小收入

Alan Wong 收左皮啦

條柒頭呃呃埋埋咁多錢

未玩啦a.w.之所以咁有錢係因為中六合彩
佢原本係警犬黎 中左之後先做埋賣料
同行
[img]https://static.ettoday.net/images/2132/d2132200.jpg[img]

想入行 可以點做

唔好見屌巴搵到就以為都搵到至得
要識人 有生意 做老細個層先搵到
其他同打其他工無分別 我覺得

做緊打雜

true.
如果你好有諗頭,對賭博好熟悉
可以有啲驚為天人嘅野,令到啲人去晒你到賭
你就入行,隨時做下一個洗米華

ching 未講SA有咩笑料
就考final. 有冇啲咩讀書心得分享下

條柒頭呃呃埋埋咁多錢

但係賣料賺左5,6千萬呢
有冇試過撳鐘仔碌卡?
點解會咁多負皮?
樓主幾時又揸架CT200H出去串班AUDI臭西港女?

條柒頭呃呃埋埋咁多錢

有人信呢下先好笑

信佢賣料賺5,6千萬?!
得罪講句,你係唔係on9嫁?
係咪去到呢啲時候好難搵真心女朋友?

唔係
我女朋友對我好好
大時大節又唔使送禮
放假係屋企hea 就得
又肯陪我見朋友

請珍惜現有時光
結咗婚就唔係咁講

除非有婚前協議
厲害樓主

條柒頭呃呃埋埋咁多錢

Alan Wong 賣咩料?

條柒頭呃呃埋埋咁多錢

Alan Wong 賣咩料?

足球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞