用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
我一路都好想問 有錢既人 點睇讀書讀到最top個班人 好似世界top 20 PhD/ 國際一級大教授個d

睇下咩系
一般理工科既我會好尊重
因為佢地真係推進既人類文明同經濟發展
文科商科社會科學既真係當佢吹水佬呃教席

誠哥身邊打過工,咩有錢人未見過,樓主?門檻都未到

呢番說話如果由你口中d 有錢人講都有d睇頭
其實你咁樣曲線曬命真係好嘔心
仲話自己humble
hum你條毛
唔會想尊重你啲人

一隻手拍唔響
都要有班奴隸係度盲目吹捧同弱智式含撚先得既

有啲有錢人點解咁目中無人同囂張,咪因為佢地身邊全部都係啲哈巴狗囉

要得到人尊重,先要放自己同任何人一個對等地位先
呢個係我同有錢人打交道所學到既
連登仔真係好野,AE黑卡都講到唔當一回事咁
定係班中學雞覺得考好個DSE第日就可以申請到

前兩年year1返過間3-4舊水價位既西餐廳既part time,其實香港真係好多人拎黑卡 個個星期都見到,著到好潮既又有,呀叔又有,師奶都有

重要既係卡主背後既故事
巴打對2018dser有咩忠告

唔好讀死書
大學係入場劵
交際能力, present skill 最重要
學好中英文

雖然老套 但識吹水識嘴遁嘅人易生存好多

廢物一名,想講一句讀死書就去讀理科,工程甚至醫療都一定唔會餓死人,
有牌收入就有保障就算車牌都咁話,
讀商科或者文科唔識同人交流等死(除非你好多錢)。

讀理科加唔讀死書會好有前途
好撚多銀行界高層係讀工程出身
計數叻加把口勁,其實已經好無敵
影一part睇下

等等 搵埋張bank statement 先
幾年冇開信箱

由上面搵起係無錯, 搵左幾封就有

可唔可以借30萬港幣免息,分5年還返畀你!
你地既消費習慣係點 大約碌幾錢 搵幾錢?
自己覺得點解ae會邀請你申請黑卡

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗
一年碌兩三次fine din
間唔中去下lanecrawford,名店買野

我認為係某界別嘅影響力有關
例如我公司係我個industry 係Top3

puzzle and dragon?

我做gaming industry
唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁
我搞開個D內容農場都係賺50幾萬一個月咋

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

你D收入每個POST講既時候都變一次 不如留返淡氣暖肚啦

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

自己一手一腳做 唔係穩定收入黎架嘛
同埋會keep住增長 (monthly page view同知名度上升)
eCPM係Q4會高30-50%
而Q1就最低
所以Q4 (Christmas, Black Friday, Thanksgiving) 個陣就賺得最多
每月average係50粒啦
好彩我最近買咗個外國既content farm,可以係Q4賺到最盡
香港/台灣 market賺得唔夠多

你唔信咪唔好信囉
原來唔小人係呢行
會唔會今年5月中係威尼斯人見過樓主呢

其實姐係邊行 講咁耐都唔係好明 又IT又賭博

簡單d 屌哂巴係做it既
上面開哂名 又有link 好難估做d咩?

有人話佢撈偏

澳門最大線上...... 估到未呀

依家係香港撈呢D先發達啊

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

同埋會keep住增長 (monthly page view同知名度上升)
而Q1就最低
所以Q4 (Christmas, Black Friday, Thanksgiving) 個陣就賺得最多
好彩我最近買咗個外國既content farm,可以係Q4賺到最盡

你唔信咪唔好信囉

有無個web既流量既record
我就唔信17歲可以搵到咁多錢

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

而Q1就最低

你唔信咪唔好信囉

賺50粒都要上連登問下開戶口
小朋友返學唔好玩手機啦
估唔到咁多人唔識佢

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

而Q1就最低

你唔信咪唔好信囉

賺50粒都要上連登問下開戶口
小朋友返學唔好玩手機啦

個陣我仲讀緊中學
有D銀行我開唔得 亦用唔到paypal
不過依家已經用緊hsbc premier同citigold啦

唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁

而Q1就最低

你唔信咪唔好信囉

過多幾個月我買樓 唔知會唔會上報紙呢?
可能有人訪問我 到時你咪會信囉
show流量record就唔好啦 始終content farm大家都唔係好鐘意
點解近排咁少見你揸mp4?

封塵
同我部switch 同ps4 一樣

有冇諗過買架am

db11

架架am都好好j

Am對佢黎講應該係無撚用既車,又貴又慢
不過工藝上係頂級既
講咗咁耐有冇啲實質啲嘅嘢講下?
你揸乜嘢車屌咩女,真係好撚悶其實

早晨眾巴打
我都係quote 問題照答
車, 女, 工作, 經歷都有答到
只能葡萄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞