用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
你未發跡既時候覺得自己可以走到幾遠?

打算失敗就同一個uncle個仔返大陸做野, 唔係大城市
做開荒牛
最後我冇去, 結果佢做得幾好
佢做環保同垃圾
仲有聯絡, 研究緊有咩可以合作
路過打個招呼

IT 的確係新市場新方向

未來覺得環保會大爆發
雖然而家已經好好搵
但科技日新月異

IT, AI就已經係大勢
影一part睇下

等等 搵埋張bank statement 先
幾年冇開信箱

由上面搵起係無錯, 搵左幾封就有

可唔可以借30萬港幣免息,分5年還返畀你!

總有呢d傻閪
原來唔小人係呢行
會唔會今年5月中係威尼斯人見過樓主呢

G2E 我去hea, 好少企booth
但好多靚女

誠哥身邊打過工,咩有錢人未見過,樓主?門檻都未到

呢位巴打講得好中肯
我從來只係話自己比上不足, 比下有餘
屬於中規中矩
有無個web既流量既record
我就唔信17歲可以搵到咁多錢

過多幾個月我買樓 唔知會唔會上報紙呢?
可能有人訪問我 到時你咪會信囉
show流量record就唔好啦 始終content farm大家都唔係好鐘意[/quote]

我會密切留意
任何新行業或者爆起嘅公司都有興趣了解

show流量record就唔好啦 始終content farm大家都唔係好鐘意

我會密切留意
任何新行業或者爆起嘅公司都有興趣了解[/quote]
屌哂爸唔好撈埋我個份啦

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗
一年碌兩三次fine din
間唔中去下lanecrawford,名店買野

我認為係某界別嘅影響力有關
例如我公司係我個industry 係Top3

puzzle and dragon?

我做gaming industry
唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁
我搞開個D內容農場都係賺50幾萬一個月咋

你D收入每個POST講既時候都變一次 不如留返淡氣暖肚啦

自己一手一腳做 唔係穩定收入黎架嘛
同埋會keep住增長 (monthly page view同知名度上升)
eCPM係Q4會高30-50%
而Q1就最低
所以Q4 (Christmas, Black Friday, Thanksgiving) 個陣就賺得最多
每月average係50粒啦
好彩我最近買咗個外國既content farm,可以係Q4賺到最盡
香港/台灣 market賺得唔夠多

你唔信咪唔好信囉

有無多d介紹
我都有d興趣資金想玩下

我做gaming industry
唔係打機果d game
唔可以講太多

係咪遊戲資訊網?

無野了 未睇完po
屌哂爸真係好勁
我搞開個D內容農場都係賺50幾萬一個月咋

你D收入每個POST講既時候都變一次 不如留返淡氣暖肚啦

自己一手一腳做 唔係穩定收入黎架嘛
同埋會keep住增長 (monthly page view同知名度上升)
eCPM係Q4會高30-50%
而Q1就最低
所以Q4 (Christmas, Black Friday, Thanksgiving) 個陣就賺得最多
每月average係50粒啦
好彩我最近買咗個外國既content farm,可以係Q4賺到最盡
香港/台灣 market賺得唔夠多

你唔信咪唔好信囉

show流量record就唔好啦 始終content farm大家都唔係好鐘意

廣告收入係咪佔9成
廣告收入係咪佔9成

玩流量嘅應該係廣告+affiliate

利申: 鳩估
廣告收入係咪佔9成

9 up左咁耐,其實小弟都係搞app

教育類
廣告收入係咪佔9成

教育類

班同學最掂果班全部it 人
當然有班保險
廣告收入係咪佔9成

教育類

班同學最掂果班全部it 人
當然有班保險

醫生同律師有冇
醫生同律師有冇

有大律師 有車有樓有老婆
醫生真係唔識, 唔係理科人
我都想唔靠老豆做到你呢個地步 巴打

但讀書唔得 懶 好迷惘

大學畢業都唔知行咩路好
我都想唔靠老豆做到你呢個地步 巴打

但讀書唔得 懶 好迷惘

大學畢業都唔知行咩路好

我有靠屋企人
有屋住 有飯食 有支持我做自己嘅野
冇比家用 冇推我出去打牛工
已經爭好遠
其實果啲所謂賭博網,跟本就同呃錢無分別,全部VIDEO都可以按個制轉畫面,win lose 全部都可以係人手控制,多數都係水9啲大陸佬/東南亞人玩。

聽過有條大陸佬,一晚輸過千萬,埋單好似輸二三千萬。你話點會唔好搵,係差在搵唔搵到咁多水魚。
回樓上
我非operator
同埋我公司冇份呃人錢
其實果啲所謂賭博網,跟本就同呃錢無分別,全部VIDEO都可以按個制轉畫面,win lose 全部都可以係人手控制,多數都係水9啲大陸佬/東南亞人玩。

聽過有條大陸佬,一晚輸過千萬,埋單好似輸二三千萬。你話點會唔好搵,係差在搵唔搵到咁多水魚。

屌哂巴同呢啲網有掛鉤?
會唔會比少少錢
係香港搞Online game /app?

利申:HD讀Game 搵唔到工
會唔會比少少錢
係香港搞Online game /app?

利申:HD讀Game 搵唔到工

冇諗過理香港市場
我浄係想開間cafe 拉花hea 一日
有冇用過咩特別服務
專人買野連送貨之類

其實google 都搵到好多
我都唔知真假

基本野例如食飯睇戲包場,
半夜三點搵扎花同戒指都聽過

我自己就用過一次only
朋友係秦國去完full moon party唔見晒野,
我搵ae 救佢

有呢d朋友真好
真係有事可以幫到手
本地創意產業需要你嘅支持
有冇用過咩特別服務
專人買野連送貨之類

其實google 都搵到好多
我都唔知真假

基本野例如食飯睇戲包場,
半夜三點搵扎花同戒指都聽過

我自己就用過一次only
朋友係秦國去完full moon party唔見晒野,
我搵ae 救佢

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/30/203009_0013c30f61a1bc8998f4aec080bc0875.jpg[img]

第一個係你黎?

最後果段,摩洛哥軍隊

仆街
拍戲咁
究竟使唔使比錢軍隊?不過人地都唔志在
最緊要條命係度
歷史以來最高汁既你問我答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞