用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
屌哂巴咁得閒出黎開你問我答post

網上吹到centurion太神秘
其實唔係嘅
試下開post 答問題

其實真係冇咩特別, 我用左幾年自己其實都用唔上D咩服務

係偶然有d大客黎香港要我服侍我先會搵AE, 某程度上年費真係當請個祕書就算, 咁計唔使交MPF勞保乜乜麥麥的確幾抵比

即係年費已經包哂嗰啲特別服務?

咁幾抵玩喎如果係嘅話

每個月都搵一次AE
屌哂巴咁得閒出黎開你問我答post

網上吹到centurion太神秘
其實唔係嘅
試下開post 答問題

其實真係冇咩特別, 我用左幾年自己其實都用唔上D咩服務

係偶然有d大客黎香港要我服侍我先會搵AE, 某程度上年費真係當請個祕書就算, 咁計唔使交MPF勞保乜乜麥麥的確幾抵比

即係年費已經包哂嗰啲特別服務?

咁幾抵玩喎如果係嘅話

每個月都搵一次AE

佢個講法係只收成本價, 當然搵D咩公司收D咩lv既成本價就另外一回事啦
屌巴手頭上有幾多張卡?
係咪淨係用ae and hsbc?

銀行戶口又用邊幾間?
應該全部都俾最高級既戶口你用

中銀比人取消左acc
淨返恒生 匯豐 渣打
有online banking 同e cheque 已經夠
高級戶口冇乜用

點解會被取消?
痴撚線
你叫我點估到有咁多連登仔有卡
btw 屌哂巴會唔會透露太多個人資訊 自己小心啲好
巴打有無請緊人
勤力 有禮 u grad 肯學肯做
而家做緊自己唔鐘意做嘅野
想轉行又無公司有回音
日日返工等放工 灰到爆
創業前打咩工?
咩野驅使你去創業?
連登仔 十個有九個都黑卡啦

你白卡都有嘛?我知
Lm
你地想入行,同樓主講
肯去菲律賓
食住佢俾,你5星酒店當宿舍

你真係好撚煩,做咩姐你,係咪hi撚大左定輸到痴撚左呀?
你地想入行,同樓主講
肯去菲律賓
食住佢俾,你5星酒店當宿舍

成撚日自言自語,無人應你成個傻仔咁,無朋友呀?
有冇入 d 乜乜會,乜乜俱樂部同人 social。例如 BNI
有冇入 d 乜乜會,乜乜俱樂部同人 social。例如 BNI

以前入太多
一班人仲虛偽過我嘅人
開始感覺到係沽名釣譽
覺得無謂就慢慢退出

之後好慎重揀會入
例如目標想同心俱樂部
入會門檻1b usd身家
仲要有介紹人同埋委員approval
平時出街會唔會食平民嘢買平民嘢?
食同買嗰陣會唔會用黑卡俾錢?

以前入太多
一班人仲虛偽過我嘅人
開始感覺到係沽名釣譽
覺得無謂就慢慢退出

之後好慎重揀會入
例如目標想同心俱樂部
入會門檻1b usd身家
仲要有介紹人同埋委員approval

係咪深圳同心俱樂部?

係咪深圳同心俱樂部?

係咪深圳同心俱樂部?

有咩吸引到你想入
難道有特別服務
冇野了 見到個list有馬化騰 黃衛
黑卡 係見你每月卡數夠就自動打俾你升級,之前識個人 佢一個月入息得3萬唔夠,但有張ae黑卡 問佢點解囉到 原來佢係公司個買手 一個月成百萬貨 有時幾百萬
黑卡 係見你每月卡數夠就自動打俾你升級,之前識個人 佢一個月入息得3萬唔夠,但有張ae黑卡 問佢點解囉到 原來佢係公司個買手 一個月成百萬貨 有時幾百萬

都合理
一年碌幾千萬

但年費自己比,幾千萬分自己用?
計返月入遠超三萬
低存在感到要開呢D post
九龍站咁多屋苑入面你會點排?
住緊港島區私樓好想睇下搬唔搬到同價錢九龍站既樓
低存在感到要開呢D post

兩登識樓主既人多過你啦
你就真係存在感低啦
九龍站咁多屋苑入面你會點排?
住緊港島區私樓好想睇下搬唔搬到同價錢九龍站既樓

Harbourside=the arch>cullinan>sorrento>waterfront
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞