用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
成班見高拜唔知博乜

我直接0的十萬蚊港幣幫含trade or not?

利申 有丁絲打
原來唔小人係呢行
會唔會今年5月中係威尼斯人見過樓主呢

其實姐係邊行 講咁耐都唔係好明 又IT又賭博

簡單d 屌哂巴係做it既
上面開哂名 又有link 好難估做d咩?

有人話佢撈偏
原來唔小人係呢行

有人話佢撈偏

澳門最大線上...... 估到未呀
成班見高拜唔知博乜

我直接0的十萬蚊港幣幫含trade or not?

利申 有丁絲打

連登多小朋友同窮撚你唔係唔知呀
原來唔小人係呢行

有人話佢撈偏

澳門最大線上...... 估到未呀

估到了 但做呢d真係咁好搵 佢公司係幫人攪線上賭場定點
黑卡用到apple pay wo
你睇佢冇回我就知
偏門,灰色地帶
但合法(好似係)

推銷巴打好清楚咁
都係做類似生意?

同佢地行家合作過,拍過2/3年做project
污糟錢,但夠你用一世
酒氣財氣
咩野IG女神都變得好醜樣,大陸網紅都係無套肉便便器

佢地成日搵吉澤明步做代言

正宗酒色財氣

大陸網紅都係無套肉便便器?
玩完佢再爆佢大獲佢咪玩撚完?
你地既消費習慣係點 大約碌幾錢 搵幾錢?
自己覺得點解ae會邀請你申請黑卡

消費習慣我覺得唔係重點
我其實唔大洗
一年碌兩三次fine din
間唔中去下lanecrawford,名店買野

我認為係某界別嘅影響力有關
例如我公司係我個industry 係Top3

puzzle and dragon?

我做gaming industry
唔係打機果d game
唔可以講太多

你實際上都仲係講得太多啦
我班fd望到已經當場爆發句"唔通佢講緊既係!?"啦
Gaming但唔係打機果種都大概諗得到係咩
Razer的I.T狗 牛逼死了
老豆話佢收過invitation但佢用好少錢
依家巴打你比左動力我去比心機讀書
或者有朝一日我都可以好似巴打咁
巴打多唔多坐Business class?
老豆覺得我坐Business class係嘥錢

樓主好似miss左我個問題⋯

去台北會坐business, 之前有個台北女友
買左年票
少過五個鐘盡量坐econ
長途機就首先揀阿聯酋
有時first class要轉機 vs business 直航
我會坐first, 價錢差唔多
我時間唔值錢 上機煲下netflix 飲下酒好快過

年票係點玩法?
有冇睇實以前讀書識個班fd子,定係有錢唔認人
有冇睇實以前讀書識個班fd子,定係有錢唔認人

何謂睇實?
Add入 apple pay係點

好想知

樓主答左,加唔到落apple pay
公司仲請唔請cs阿
想問下屌晒巴假設你突然多左幾十m
除左bitcoin你會點投資
咸濕大爺
連登仔真係好野,AE黑卡都講到唔當一回事咁
定係班中學雞覺得考好個DSE第日就可以申請到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞