用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
點解近排咁少見你揸mp4?

封塵
同我部switch 同ps4 一樣

有冇諗過買架am

有冇諗過送出ps4
想簽隻10萬求婚戒指,但啲miles 落我acct
可以幫幫手嗎?

利申: 窮鬼,想要里數黎度蜜月
屌囇巴有無投資股票,有無咩推薦先
同埋想問,點解買Ct,有咩好,唔買下R或者5呢類
老豆話佢收過invitation但佢用好少錢
依家巴打你比左動力我去比心機讀書
或者有朝一日我都可以好似巴打咁
巴打多唔多坐Business class?
老豆覺得我坐Business class係嘥錢

樓主好似miss左我個問題⋯

去台北會坐business, 之前有個台北女友
買左年票
少過五個鐘盡量坐econ
長途機就首先揀阿聯酋
有時first class要轉機 vs business 直航
我會坐first, 價錢差唔多
我時間唔值錢 上機煲下netflix 飲下酒好快過
你地想入行,同樓主講
肯去菲律賓
食住佢俾,你5星酒店當宿舍

點解你成個怨婦咁
你後悔當初reject左ag而家葡萄人?
想簽隻10萬求婚戒指,但啲miles 落我acct
可以幫幫手嗎?

利申: 窮鬼,想要里數黎度蜜月

連登真係咩乞兒都有 見到有錢人就口水鼻涕流撚曬出黎
睇完post好掙扎,廿三歲,做緊it。月入唔講,怕笑死人。都叫自己公司,四個人攪。依家仲浮沉緊,最近都有大公司想入股,但係又唔知要攪幾耐。
開始想quit 報正苦工
可唔可以幫我找卡數
講開gaming我都識一個朋友做相關行業,佢母公司係南非,當年佢話見個幾senior 嘅post 要飛去南非見,南非母公司門口有班拎ak嘅保安,好似去左賊竇咁

server 放賓賓國,但年年要洗錢疏通d官員
講開gaming我都識一個朋友做相關行業,佢母公司係南非,當年佢話見個幾senior 嘅post 要飛去南非見,南非母公司門口有班拎ak嘅保安,好似去左賊竇咁

server 放賓賓國,但年年要洗錢疏通d官員

菲律賓出名貪,個個月都收飛
其實上網曬自己有錢有咩用
好多Post都見過屌晒又話渣波子到200幾公里
又影自己部Lexus ,專登係旁邊放部開左門既MP4
有錢係事實,但感覺上好專登咁曬出黎

不過高登咁多靚女cd rom,應該可以搵到食
學下野,黑卡係咪只可以ae邀請,唔可以自己申請?
想要呢張卡有咩要求?收入,資產?
係咪一筆交易無限制碌成千萬都得?

最後,好撚葡萄,點先脫到貧

1. 係
2. AE黑卡邀請嘅條件/機制得AE入面啲人先知,就算有條友成億身家,都未必畀AE邀請入黑卡
屌晒讀邊間?咩科?同事係同學?

你對腿有幾長?

大家咁話啦 你做硬我偶像
利申仲讀緊it

你對腿有幾長?

利申仲讀緊it

就係咁啦你睇,係度炫富無用?又有女埋身啦
有冇用過咩特別服務
專人買野連送貨之類

其實google 都搵到好多
我都唔知真假

基本野例如食飯睇戲包場,
半夜三點搵扎花同戒指都聽過

我自己就用過一次only
朋友係秦國去完full moon party唔見晒野,
我搵ae 救佢

第一個係你黎?

為熱帶魚搵魚糧 真係笑撚左
屌囇巴有無投資股票,有無咩推薦先
同埋想問,點解買Ct,有咩好,唔買下R或者5呢類

lexus 可靠, 靜, 舒服,電子野反應快,
唔使成日搵油站, 唔使成日保養(試過20000km冇換油)
易泊車, 懶人恩物
我大部分時間都係車媽, 妹, 女朋友
多人坐有司機渣vellfire

我唔識教人買股票,唔係專家, sorry
買下bitcoin 囉,bill gates 係wall street話有得升嘛

你對腿有幾長?

利申仲讀緊it

就係咁啦你睇,係度炫富無用?又有女埋身啦

我實係女啦
介紹份工比我做ok?
真心點解有人會信

我信樓主係有錢仔 不過唔係細個窮開囉

講真 你住木屋 你身邊d人有錢極有限

成個世界都好 好難真係靠自己發到達

誠哥 雷洛 好多出名有財有勢既都係靠外父/父母

有幾多個標基丫講真

一係樓主鄉下有地比政府收跟著回水

咁就有本滾大左佢

彭巴 上50萬未 幾時開返POST
舊圖,幾年前影過上舊登

我都比初戀笠過帽
巴打, 你放低佢啦
見你大部post 都講ex
學下野,黑卡係咪只可以ae邀請,唔可以自己申請?
想要呢張卡有咩要求?收入,資產?
係咪一筆交易無限制碌成千萬都得?

最後,好撚葡萄,點先脫到貧

ae會invite
我未碌過八位數呀大佬
個個月要找卡數架

聽講 要由白金卡碌起
每個月平均碌十幾萬定幾萬
碌到某個數就會有得申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞