用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
除左ae同hsbc

仲有用咩卡

我見有人問 但你skip 左

citibank 八達通算唔算

咁仲有無先

HSBC premier 有咩好啊
咁巴打會著咩見客/人?

uniqlo tee uniqlo skinny jeans uniqlo 襪

見客可以咁求其架咩
屌,夜深認下頭先
我懷疑見過你,你呢半年有冇去過旺角既酒店飲野+爆房?
咁仲有無先

HSBC premier 有咩好啊

其實銀行間間咪一樣
都係用黎出入數
比間大生銀行戶口我一樣咁用
我懷疑見過你,你呢半年有冇去過旺角既酒店飲野+爆房?

以前只去w
最近去kerry
咁認錯人,又係麥拿倫+AE黑卡 + 後生仔
一個po引唒啲有錢人出嚟
屌,夜深認下頭先

勁呀巴打

做邊行?分享下
咁認錯人,又係麥拿倫+AE黑卡 + 後生仔

白色mp4?
屌,夜深認下頭先

勁呀巴打

做邊行?分享下

專業廢青, 一個香港既有錢仔都唔識

太謙虛喇
屌哂巴點睇security同networking?底層it狗目標諗住向呢兩個方向是旦一方面發展,但唔知邊樣好d,想搵d行內專業人士俾d意見

太謙虛喇

事實真係咩都冇撈, 係pb炒下外匯債卷算唔算正業?

係個門檻太低姐, 果陣個AE個RM同我講是鳩但報個公司CEO就得
請問年費要幾多呀
請問年費要幾多呀

入會費38800, 年費38800, 第一年要比AE水走77600

第一個係你黎?

04年我住繄公屋
學費都冇錢交要做pt 做樓面
我最記得sars 後搵工好難
搵左十間先請

十零年由公屋變買過億樓
犀利
屌哂巴咁得閒出黎開你問我答post
十零年由公屋變買過億樓
犀利

其實好多呢d 例子
雲哥廿年前都係個教師

講香港嘅:
神魔
gogovan
時昌
佳寶譚仔老闆都係中年先發達

同埋sars 後資產價值香港增長左十幾年
屌哂巴點睇security同networking?底層it狗目標諗住向呢兩個方向是旦一方面發展,但唔知邊樣好d,想搵d行內專業人士俾d意見

我成日自稱it 仔係因為公司係it公司
唔敢水鳩巴打
你問到咁細, 唔敢比意見呀

網上吹到centurion太神秘
其實唔係嘅
試下開post 答問題
屌哂巴肯同我地分享 好大方 佩服
你分享既野真係大開眼界

網上吹到centurion太神秘
其實唔係嘅
試下開post 答問題

其實真係冇咩特別, 我用左幾年自己其實都用唔上D咩服務

係偶然有d大客黎香港要我服侍我先會搵AE, 某程度上年費真係當請個祕書就算, 咁計唔使交MPF勞保乜乜麥麥的確幾抵比
我知嘅, 如果講得都會盡量答

隨便發問

spending power幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞