用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
有冇入 d 乜乜會,乜乜俱樂部同人 social。例如 BNI

以前入太多
一班人仲虛偽過我嘅人
開始感覺到係沽名釣譽
覺得無謂就慢慢退出

之後好慎重揀會入
例如目標想同心俱樂部
入會門檻1b usd身家
仲要有介紹人同埋委員approval

巴打介唔介意留ig傾下計請教下
黑卡 係見你每月卡數夠就自動打俾你升級,之前識個人 佢一個月入息得3萬唔夠,但有張ae黑卡 問佢點解囉到 原來佢係公司個買手 一個月成百萬貨 有時幾百萬

都合理
一年碌幾千萬

但年費自己比,幾千萬分自己用?
計返月入遠超三萬

啲分自己用返
係咪要申報
九龍站咁多屋苑入面你會點排?
住緊港島區私樓好想睇下搬唔搬到同價錢九龍站既樓

Harbourside=the arch>cullinan>sorrento>waterfront

老老實實
九龍站得個機鐵站有用
下下食行圓方幾悶
海景值唔值用一大舊錢萬買返黎就睇個人

反而覺得兩老住緊嘅御金國峰幾好
信和管理唔錯
有穿巴去九龍站, 小巴去油麻地站
渣車交通一流, 三號幹線隔離
過海5分鐘
沙田15分鐘
機場,落馬洲,元朗25分鐘
高層海景單位, 以4000萬黎計,實用面積大九龍站200-300呎
啲分自己用返
係咪要申報

樓上巴打話幫公司買野買到上centurion
當佢一年買2000萬野
都夠找十皮卡數, 我唔sure 個rate
低存在感到要開呢D post

凡事都正反兩面
反面你會覺得我晒命, 搏存在感

正面睇, 我係希望解答巴打問題, 希望巴打接觸唔同階層事物
個post預左多負評
而我係想其他巴打都可以成功

啲人幾錢身家先開始會請bodyguard, 唔計藝人
九龍站咁多屋苑入面你會點排?
住緊港島區私樓好想睇下搬唔搬到同價錢九龍站既樓

Harbourside=the arch>cullinan>sorrento>waterfront

老老實實
九龍站得個機鐵站有用
下下食行圓方幾悶
海景值唔值用一大舊錢萬買返黎就睇個人

反而覺得兩老住緊嘅御金國峰幾好
信和管理唔錯
有穿巴去九龍站, 小巴去油麻地站
渣車交通一流, 三號幹線隔離
過海5分鐘
沙田15分鐘
機場,落馬洲,元朗25分鐘
高層海景單位, 以4000萬黎計,實用面積大九龍站200-300呎

九龍站d價錢都幾大分別
同一個屋苑
最平九百萬至一千萬又有
最貴億幾都有
imperial college

讀個陣你屋企發左未

夠供我讀書啦
改善好多啦[/quote]

真心羡慕,我都想出去浸下咸水
有1M
你會點建議投資?
有冇入 d 乜乜會,乜乜俱樂部同人 social。例如 BNI

以前入太多
一班人仲虛偽過我嘅人
開始感覺到係沽名釣譽
覺得無謂就慢慢退出

之後好慎重揀會入
例如目標想同心俱樂部
入會門檻1b usd身家
仲要有介紹人同埋委員approval

巴打介唔介意留ig傾下計請教下

凍朱巴打呢排仲有冇去 IKEA
有邊間omakase推介 thanks

soho 有間唔記得名
食到飽, 有叫酒人頭一千
間鋪頭好細間
我要諗諗

係咪sushi kado
有1M
你會點建議投資?

1M咁細數目, 可以上淘寶買d cosplay套裝租間房做雞
點睇庸才?
有邊間omakase推介 thanks

soho 有間唔記得名
食到飽, 有叫酒人頭一千
間鋪頭好細間
我要諗諗

係咪sushi kado

斜路位黎
真係醒唔起
呢d你問我答高質,睇到d成功階層既心態,正面過平時既連登好多,學到野
巴打張卡跌落地嘅聲係咪好似cd 跌落地不過再高音啲

我嘅夢想就係有ae卡 住君臨天下/名鑄 同埋揸架aventador

我嘅夢想就係有ae卡 住君臨天下/名鑄 同埋揸架aventador

Same
不過我想住天壐,宜家有白金卡

Same

本身都想住天壐
但係天壐面向西太曬同太熱 同埋唔似住宅
我都有白金卡 不過係BOC
不過我仲讀緊書 慢慢黎

Same

本身都想住天壐
不過我仲讀緊書 慢慢黎

想住天鑄,得張垃圾premier,讀緊書,不過都係唔好ff咁多

Same

本身都想住天壐
不過我仲讀緊書 慢慢黎

想住天鑄,得張垃圾premier,讀緊書,不過都係唔好ff咁多

加油 我都讀緊書,不過有壇生意run緊,ff得多就會變真
lm

Same

本身都想住天壐
不過我仲讀緊書 慢慢黎

哇咁勁 加油啊巴打

Same

本身都想住天壐
不過我仲讀緊書 慢慢黎

咩生意
關我撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞