用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
ae黑卡定馬會黑卡難有啲
應該係razer 🤔🤔🤔
巴打撈偏撈到過億身家都好勁

有唔少親戚大陸撈偏 一般都係得千幾二千萬身家

撈偏講運氣,屌巴間野俾人收購

我d親戚撈偏好撚老土 都係放下數 開下賭檔 棟鳩d大陸佬賭錢 風光個陣一個月 300k 到

咁呢啲細檔都揾到千幾萬,唔錯啦
幫樓主含 Ok?

利申:非Gay
想知點樣可以presentable d
卡面15個位數?

智障
乜撚野係15個位數
真心點解有人會信

我信樓主係有錢仔 不過唔係細個窮開囉

講真 你住木屋 你身邊d人有錢極有限

成個世界都好 好難真係靠自己發到達

誠哥 雷洛 好多出名有財有勢既都係靠外父/父母

有幾多個標基丫講真

一係樓主鄉下有地比政府收跟著回水

咁就有本滾大左佢

佢做網上賭博平台
一個靚既係賣到好多錢
一定係現金交收的

現金交收係現金網,唔係平台級喎

買佢個平台
Gaming VC
其實好多人做
呢度d巴打好無知

你咁有知識,你自己數下而家有幾多個平台做中國市場啦,好多人做
屌巴間公司2月英國會唔會有擺展覽?

ice?
年年都唔擺, 跟本冇必要
去左幾年都唔想去
又要搭十幾個鐘 又凍
巴打撈偏撈到過億身家都好勁

有唔少親戚大陸撈偏 一般都係得千幾二千萬身家

撈偏講運氣,屌巴間野俾人收購

我d親戚撈偏好撚老土 都係放下數 開下賭檔 棟鳩d大陸佬賭錢 風光個陣一個月 300k 到

人比人比死人 自己覺得夠咪得囉

比夠你200憶又點 我覺得完美人生其實2-3000萬已經好夠

屌 睇到心理唔平衡姐 生意唔好會得返唔夠100k

屌晒讀邊間?咩科?同事係同學?

勁過用黑卡
https://www.g2easia.com/zh-HK/zhan-shan/2648250/chan-pin/1182839

g2e 我都有去
但閃左去打poker

點解去g2e但唔去ice
又遠又凍?
點ice對生意冇幫助?
屌晒讀邊間?咩科?同事係同學?

你對腿有幾長?
點解去g2e但唔去ice
又遠又凍?
點ice對生意冇幫助?

我好唔鍾意出門...盡量都hea係屋企
我連日本都未去過
有無asia miles 儲?
屌晒巴黎 好想坐你㗎ct200h
點解近排咁少見你揸mp4?

封塵
同我部switch 同ps4 一樣

有冇諗過買架am

有冇戇過送出ps4
老豆話佢收過invitation但佢用好少錢
依家巴打你比左動力我去比心機讀書
或者有朝一日我都可以好似巴打咁
巴打多唔多坐Business class?
老豆覺得我坐Business class係嘥錢

樓主好似miss左我個問題⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞