用緊AE黑卡, 你問我答

1001 回覆
194 Like 351 Dislike
巴打張卡跌落地嘅聲係咪好似cd 跌落地不過再高音啲

我嘅夢想就係有ae卡 住君臨天下/名鑄 同埋揸架aventador

Same
不過我想住天壐,宜家有白金卡

本身都想住天壐
但係天壐面向西太曬同太熱 同埋唔似住宅
我都有白金卡 不過係BOC
不過我仲讀緊書 慢慢黎

想住天鑄,得張垃圾premier,讀緊書,不過都係唔好ff咁多

加油 我都讀緊書,不過有壇生意run緊,ff得多就會變真

咩生意

App
九龍站咁多屋苑入面你會點排?
住緊港島區私樓好想睇下搬唔搬到同價錢九龍站既樓

Harbourside=the arch>cullinan>sorrento>waterfront

Harbourside 不了
The Arch 最正
其實要有黑卡話難唔難,話易唔易,最主要應該只係睇你簽賬額,個個月六位數的話就有機會。小弟只係普通中坑一名,身家收入應該係樓主百分一都唔知有冇,但係好多年前成日用 AE 簽生意及投資上嘅支出,上左白金後一兩年就已經收到邀請信,不過最初兩次都冇接受,因為啲 privilege 多數係啲上流社會生活嘢,對我都冇用,反而後來生意開始走下坡,再一次收到邀請時就想虛榮下接受左...

而家就嚟移民了,已經問左 AE 可以隨時 downgrade 返落白金,年費平好多,只係想留返啲附屬卡畀屋企人用,平時用得著嘅 privilege白金已經 offer 到,要張黑嘅對我哋嚟講真係純粹虛榮。其實平時用卡,我都係用最普通人人有嗰啲,用張金屬黑卡嘅感覺好揚...
識得朋友有, 不過係家族生意...
老實講成唔成功同屋企有好大關係
好似屌巴咁無負擔係差好多
低存在感到要開呢D post

凡事都正反兩面
反面你會覺得我晒命, 搏存在感

正面睇, 我係希望解答巴打問題, 希望巴打接觸唔同階層事物
個post預左多負評
而我係想其他巴打都可以成功

但係上面有位巴打請教一d做生意既建議,
跟住你話太長唔講
有錢佬係咪多數用iphone同mac
但係上面有位巴打請教一d做生意既建議,
跟住你話太長唔講

呢個post 唔想拉太遠
要了解佢想做咩先比到意見
我接觸嘅行業唔多
有錢佬係咪多數用iphone同mac

冇特定
身邊有錢嘅朋友iphone 三星 華為都會用
但htc lg d細brand 就唔會

電腦我就唔清楚
我自己用imac+xps 15+ipad pro
巴打好勵志。

利申:有志創業既學生哥

痴線
巴打好勵志。

利申:有志創業既學生哥

加油
唔好學我quit u 就得
我當時受鋼鍊影響
佢兩兄弟燒屋, 我就quit
我今日睇新聞好似話澳門嗰間畀人破獲咗

冇留意
咩事

冇留意
咩事

男人們最熟悉的聲音,「澳門首家線上賭場上線啦!」,未來可能聽不到了!?昨《蘋果》即時新聞報導,嘉義市警察局刑大科偵隊,查獲獲黃姓(28歲,有重利前科)為首經營的「葡京娛樂城」網路賭博網站機房,現場查扣電腦主機4台、螢幕12台、遠端監控攝影機等犯罪證物及女姓員工3人;據了解,「葡京娛樂城」利用網路及LINE通訊軟體在聊天平臺,雇用網路推廣小姐,招攬不特定賭客,在「葡京娛樂城」進行國內外各種運動賽事、百家樂、廿一點、六合彩、大樂透及線上麻將等數十種博弈網路賭博,光是嘉義地區簽賭人數就達上萬人。

根據《ETtoday新聞雲》報導,該線上賭場長期在線上情色片的片頭放置廣告,藉此吸引許多賭客購買點數、以第三方支付方式兌換賭資,其中最經典的廣告詞「澳門首家線上賭場上線啦!」,更是讓許多喜愛在線上觀看成人片的網友再熟悉不過,想不到這「澳門線上賭場」,其實竟然就是台灣人開設的簽賭網站。(即時新聞中心/綜合報導)

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20171110/1238652/
識唔識洗米華 ,Alex Dong
出諾士佛chill drink
有機會再覆

去邊間?

all night long. 唔使相認

有機會再覆

去邊間?

有個中同做空少有anl 7折, 同埋話介紹空姐我識
咪去坐下
有機會再覆

去邊間?

有個中同做空少有anl 7折, 同埋話介紹空姐我識
咪去坐下

個度堅多空姐,有時有啲怪叔叔嬸嬸大跳熱舞,笑下都過癮

其實駐場live band d阿差都幾唱得

其實駐場live band d阿差都幾唱得

之前有個男人,白淨啲嘅,170cm到我估,都幾靚仔。勁唱得key又高,唱女人歌都match個key又識帶動氣氛 ,淨係星期五、六晚爆場先係度。但呢兩三個月都無乜點見過佢了。

上年記得有唱唱下英文歌有個vocal唱聽海同海闊天空 ,變到全場大合唱既搞笑又溫馨
係唔係幾點打去都有真人聽?

應該係
因為半夜三四點都買到玫瑰花
屌巴因咩事發生而決定quit u?
之後兩年點過?
屌巴因咩事發生而決定quit u?
之後兩年點過?

year 1賭poker同埋股票儲落少少
放落新公司, 慳住用, 間唔中過澳門打poker賺生活費
永利有free 房同船
食屋企住屋企唔使比家用

因為一心要呢個方向發展, 覺得讀書冇用同浪費時間
出黎都係都係幫ibank 打牛工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞