林鄭月娥:每月交通費貴過400元即可獲25%補貼 上限300元

440 回覆
230 Like 88 Dislike
我地一人100夾番俾林奠起墓碑啦

係夾至好,唔夾死全家

好 我就唔夾 如果我冇死全家你自認食屎狗好冇
好野,每個月有十幾蚊,多謝林奠
月搭1600蚊車先有300蚊補貼
德政喎

利申得75蚊補貼 食兩餐都已經冇撚咗
減撚左400

先計果25%

ON撚99
德政喎

咁你咪撚要囉
屌你林鄭個臭閪
德政喎
鍵國派記住要有骨氣,唔好用津貼

咁係咪唔洗交稅呀 on9
迫你班人用八達通 明眼人一睇就知有陰謀

以後行程俾人睇哂

睇見呢啲留言真係笑撚死

要track 而家都track 到啦
使鬼搞呢啲優惠咩
點計算有冇超400...

八達通

咁就麻煩了,佢冇諗到其他支付方案殺緊埋身,遲下有好戲睇

咩叫支付方案

係夾至好,唔夾死全家

你遲早都會死全家啦撚樣
300 申請個admin fee都差唔多

係夾至好,唔夾死全家

你遲早都會死全家啦撚樣

你真係好撚憨鳩

係夾至好,唔夾死全家

你遲早都會死全家啦撚樣

你真係好撚憨鳩

你條戇鳩字都唔識打
德政喎

咁你咪撚要囉

睇佢點搞法
如果又要先apply郵寄啲乜乜柒柒嘅真係要嚟都罷
同埋唔少人係搭紅van飛的返工唔需要用8仔架 呢啲人一嚟就已經比政府排除在外啦
德政喎

咁你咪撚要囉

睇佢點搞法
同埋唔少人係搭紅van飛的返工唔需要用8仔架 呢啲人一嚟就已經比政府排除在外啦

飛的都想要政府補貼
架床疊屋, 行政成本仲高過優惠.
呢樣真心要讚
德政喎

咁你咪撚要囉

睇佢點搞法

飛的都想要政府補貼

大部分都仍然係自己俾
咁水貨客咪肥肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞