[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
戒你老母咩
人打j 你打j
你打撚到連女又走 樣又衰
有冇諗過係你智力問題
成班女權畜牲咁
明明係自己問題就怪係件事有問題
咪撚以為出嚟推廣件事就岩至得架
我屌你老母
打j 助我健康成長

𠵱個真
分分鐘可能係因為有樣嘢可以賴,令自己個心舒服翻所以個人先冇咁大壓力而過得好咗
而又為咗持續逃避現實,就不斷開post, 原意只係為咗自己洗自己腦

根本就發神經 將所有失敗都歸咎於打J
同被邪教洗腦一撚樣

明顯條女識左第二個 求其作d藉口 點知你又當真
我都想戒

好難堅持
其實除戒j 你會唔會做運動或者食d咩補充?
我認真講下。打J一定對身體唔好,因為精同氣血係相連,氣血唔好自然身體差。
如果你唔打j,但係晚晚1,2點先訓,食野無節制,唔做運動,一樣哂鳩氣。
香港人咁大壓力,打個J都唔得?
對樓豬的出發點我覺得係值得鼓勵同支持,但係冇必要話戒j戒成年幾兩年,你遲啲結婚你都唔會唔掂你老婆一兩年啦!
食色性也,打J無問題,最緊要識控制。
BUT都俾樓主一個正皮先

岩 我三四日先一j
都無乜野 早訓真係好緊要
係咩...我又唔覺得自己有社交恐懼喎
成班fd入面最多野講又玩得最癲都係我
踢波又唔覺得唔夠氣喎
其實係咪樓豬你廢炸

利伸:1星期2~3次

樓主可能日日都打
踢波又唔覺得唔夠氣喎
其實係咪樓豬你廢炸

樓主可能日日都打

打得j多試過連有ons都扯唔起
而家一星期二, 三次就好左好多
召喚每天都要打J 巴打
別離巴打好野,我都有入你戒丁群組,但離開後就破戒

戒丁群係冇用,最重要係去論壇睇文章

睇緊電子書 → 戒為良藥

多謝,戒J9個月既威力
比多半年我,我會變得更好

戒j9個你咪儲埋好多

腎精作用係滋潤身體五臟六腑

腎同精都分唔開哥仔

精即係腎精,上網查下先啦巴打
弱智仔
無知一問,扑嘢算唔算破左戒?

同女友老婆唔算
打j 大幅減 前列腺風險 排“毒” 點解釋

就係呢D所謂專家害撚死人
8月開始戒左2個月,10月破左戒
之後10月夢遺2次,11月夢遺3-4次
呢個係咩情況

唔洗理夢遺,KEEP住戒就得
教主 我想戒j

去論壇睇文先
蕭巴打 有無食過中/ 西藥調理?

無,唔洗食,只要戒就會好
蕭巴 13年中開post睇到你而家
不過主要係睇戒色吧

巴打加油,戒色吧係改變人生既地方
我認真講下。打J一定對身體唔好,因為精同氣血係相連,氣血唔好自然身體差。
如果你唔打j,但係晚晚1,2點先訓,食野無節制,唔做運動,一樣哂鳩氣。
香港人咁大壓力,打個J都唔得?
對樓豬的出發點我覺得係值得鼓勵同支持,但係冇必要話戒j戒成年幾兩年,你遲啲結婚你都唔會唔掂你老婆一兩年啦!
食色性也,打J無問題,最緊要識控制。
BUT都俾樓主一個正皮先

岩 我三四日先一j
都無乜野 早訓真係好緊要

可能有野你自己唔知姐
唔打J你可以變得更好
踢波又唔覺得唔夠氣喎
其實係咪樓豬你廢炸

樓主可能日日都打

打得j多試過連有ons都扯唔起
而家一星期二, 三次就好左好多

腎氣不足
決定跟住樓主戒j
你真係好有恆心
真係會到死果日都會宣傳戒j?
祝你早日達成夢想 教科書上教戒j
近派J得多
搞到papapa扯得唔夠硬
留名戒J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞