[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
一個月 ,兩三次還可以?

不可以,戒左佢你可以活得更好
留名
每個人戒唔戒自己選擇
唔好屌鳩人戒J
事實蕭大師係戒J度得到好處
先一直戒

多謝巴打
扑野同打飛機會否有分別

論壇置頂帖有講,去睇睇
巴打 因為你 我決定向我身邊既人推廣戒j
冇打咁耐會唔會用唔到
我話你聽啦柒頭皮
我打左十幾年j,一日平均三次
一樣咁撚精神,讀書一樣咁好,一樣溝到女搵到食
你呢種廢柴自己一事無成就係到賴呢樣個樣
自己係到9 up當秘笈,有人信你個下先好笑
有精神病就睇醫生啦屌你老母
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉
論壇大把活生生案例已經証明左打J有害
腎氣充足的人,眼睛清澈明亮,奕奕有神。
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉

我就是實例
冇打咁耐會唔會用唔到

唔會,反而會更硬更持久
巴打 因為你 我決定向我身邊既人推廣戒j

你咁做係救緊人,加油
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉

你知唔知吸煙有害呢樣野係上世紀做左幾多clinical trials, follow左幾多年先得出呢個結論?
自己係論壇9up幾句就當真理,一班柒頭皮就好似d師奶咁人云亦云
咪撚同我講咩野精神左靚仔左,要講就用d可量度ge數據黎講
你講呢d理論ge假設係咩先
你有無做研究比較過打j多與少兩group人有咩實際分別?例如發育年齡,高度,患某種cancer ge比率,甚至係兩group人壽命ge分別
咩論壇活生生案例
真係人唔笑狗都吠
打丁=腎虛+陽痿+前列腺+神經衰弱=廢物
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉

你知唔知吸煙有害呢樣野係上世紀做左幾多clinical trials, follow左幾多年先得出呢個結論?
自己係論壇9up幾句就當真理,一班柒頭皮就好似d師奶咁人云亦云
咪撚同我講咩野精神左靚仔左,要講就用d可量度ge數據黎講
你講呢d理論ge假設係咩先
你有無做研究比較過打j多與少兩group人有咩實際分別?例如發育年齡,高度,患某種cancer ge比率,甚至係兩group人壽命ge分別
咩論壇活生生案例
真係人唔笑狗都吠

認真你就輸了
我話你聽啦柒頭皮

我唔係好明點解要反佢

打少d的確係好事黎,但首先要配合運動同準時訓教,最佳訓教時間係11:30,七小時就夠。戒左但晚晚兩三點訓,同冇戒冇分別

本來都支持人丁少d , 但你叫人戒丁叫到挑晒機咁

句句講到冇灣轉 , 去到盡 , 好難唔屌鳩你

你咁講香港起碼有超過幾百萬既廢物 , 而呢班廢物當中肯定有d係老師/醫生/律師/運動員/ceo

你最好因為戒丁而各方面都叻過晒佢地 , 唔係既話佢地係廢物 , 我真係唔知你可以叫咩
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉

我就是實例

我無睇戒色文章
但我依家都無打
自覺精神上比2日一次果時好好多
同埋鼻敏感都好左
所以d人話打j無害係我身上係唔work

長時間冇做運動 又打J =精神差
有做運動 又打J = 精神好
冇做運動又唔打J 一樣精神差

要反既 唔係佢叫人戒J
而係盲目叫人戒J 好似宗教咁
事實上 打J有打J既好處
任何野過量都係唔好架啦

而且生活唔係由單一元素構成
誇大單一元素既好壞根本改變唔到你既生活
我話你聽啦柒頭皮

咁你咪繼續打囉

我就是實例

打j密度如何?

本來都支持人丁少d , 但你叫人戒丁叫到挑晒機咁

句句講到冇灣轉 , 去到盡 , 好難唔屌鳩你

你咁講香港起碼有超過幾百萬既廢物 , 而呢班廢物當中肯定有d係老師/醫生/律師/運動員/ceo

你最好因為戒丁而各方面都叻過晒佢地 , 唔係既話佢地係廢物 , 我真係唔知你可以叫咩

蕭施主既意思應該係講打j 有機會引致以上疾病 而一個人因為打j引致果堆疾病 就同一個廢物無分別

並唔係話打j既人係廢物 亦唔係話因為打j以外因素招惹果埋病既人係廢物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞