[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
真係要戒,今日打完丁踢波腳都軟
第5日 支持巴打
節操呢?雪梨大學研究自慰六大好處 防癌防抑鬱降血壓

自慰是一種自我獲得性快感的單方面性行為。調查顯示,94%的男性和85%的女性坦言有自慰行為。關於自慰與健康關係問題,歷來存在多種爭議。由澳大利亞雪梨大學公共衛生學會主持的最新研究發現,自慰能預防和治療多種疾病,有助身心健康。

1.自慰有助抗炎。
雖然女性自慰時,性喚起會導致宮頸口打開,但這並不會增加疾病的感染幾率,相反,還能幫助防止宮頸炎和尿路感染。自慰還可對宮頸及子宮頸黏膜産生拉伸訓練的功效,有助於促進體液迴圈,對宮頸起到沖刷去菌作用。

2.自慰可防糖尿病。
新研究還發現,自慰有助降低2型糖尿病風險。這是因為自慰有益於提高總體健康水準的緣故。

3.自慰可治療失眠。
自慰能夠調節激素水準及緩解緊張情緒,進而減少失眠的發生。自慰達到性高潮不僅使身心壓力得到緩解,還有助於增強盆底肌肉群。

4.自慰能防癌症。
多項研究表明,男性經常過性生活可降低前列腺癌危險。其原因是性愛過程中,前列腺中的很多毒素可得到及時釋放。

5.自慰可防抑鬱症。
自慰可以提高快樂激素內啡肽水準,同時使皮質醇水準略有提高,進而使免疫系統健康得到改善。這些都有助於預防和緩解抑鬱。

6.降低血壓。
自慰是讓高潮最大化的最便捷方法。經常達到並享受性高潮可以降低血壓。
24歲有工返未呀 咁撚得閒既

一星期唯一一日假拎去派傳單
戒J但屌唔屌西?

可以同女友老婆扑野
有一種特別的因素也可以讓你感覺到對方是邪淫者,那就是氣場,當對方走到你跟前,你就能感覺到那種邪淫的氣場屬性,讓人感到不舒服甚至厭惡,這是一種直覺的經驗和感受。我看人,最喜歡抓三項,那就是眼神、整體亮度和清透度,能量水平越高,這三項得分就越高,如果是濫擼濫洩之人,這三項得分就會很低,邪淫者對應的三項是:眼睛無神、灰暗、髒濁;戒者對應的三項是:眼睛有神有正氣、明亮、清澈。
邪淫後,整個人的色調的確變暗了,漏失了明點,亮度就會下降,能量越高,亮度越高,大家看看孩子,就會有一種明亮的色彩。
腎水不足,肝火就大,會常常發無名火,喜歡抬槓,沒事找事,很多人,在發完脾氣後會感到後悔,其實發怒傷人更傷己。
第5日 支持巴打

加油,新人一定要睇哂本戒為良藥!
你睇下蕭兄打j打到訪問講野1999
手既行為成個邊青咁,就知打j既禍害有幾嚴重啦

關咩事 , 大把人日日丁 , 講野順過順豐

又大把人 (蕭兄!?)戒左都講野1999

搵野賴等自己心靈好過d

咁咪你有你打,我有我戒囉,叻叻豬啦你

你又講得啱,每個人的因緣同要走的路都有唔同
我地只能夠客觀柔和講出實相同埋避重就輕咁講,講左就已經盡左我地一份心意,聽唔聽入耳同做唔做就係他人問題

講得冇錯想戒既就去睇戒為良藥呢本書先

支持巴打繼續出文
別人笑我太瘋癲

多謝支持
戒丁係咪要等夢遺

夢遺唔洗理,堅持戒就可以
知道你為什麼找不到女朋友麼?因為你長的猥瑣,讓女孩子討厭..談吐固然重要,但是第一印象最重要,你看到個很醜的女孩,會有想瞭解她內心的意思麼。 ?相信很多人連正眼也不會看,大神級別除外,女孩子也一樣。你一副猥瑣樣,誰來鳥你..只有戒擼。恢復容貌,才有機會爭取!
新人首先睇哂本戒為良藥佢先
日日屌西就冇問題?

扑得多都傷腎,戒J後身體恢復返再節制扑野(建議1個月2次)
支持蕭巴
支持蕭巴 day5 中
關於蕭別離
我24歲,J齡接近10年,可能我有睇網絡小說既習慣,我對文字唔排斥,所以我可以不斷睇戒色文章,成功戒J分別1年9個月,1年6個月。

12歲開始打J,幾年後就已經成身症狀,皮膚差,細膽,變樣衰,社交恐懼症,鼻竇炎等等,直到2011年遇見戒色論壇,我先明白我既人生點解會變成咁,果陣我已經行屍走肉,生不如死,每日比症狀折磨,所以我一口氣戒左1年9個月,破戒原因係戒到1年3個月識到女朋友,就冇再睇戒色文章,打J破返戒。

5個月時間內不斷破戒,亦都同女朋友分左手,之後發現戒色吧,開始第2次既戒J之路,呢次又係戒到1年3個月識左我EX,破戒原因又係一樣,識左女朋友冇再睇戒色文,戒到1年6個月破戒。

我深信,如果唔係呢2次戒J,我同大多數高登仔一樣,都係A0,
我人生最開心既時光就係呢2次拍拖,打J令我中學5年時間都係白過,冇任何一件值得自豪,留念既事,我明白戒J前後既分別,所以我會不斷宣傳戒J!

我同學差唔多日日打,好受女仔歡迎之餘,仲撬左佢兄弟條女走
關於蕭別離
我24歲,J齡接近10年,可能我有睇網絡小說既習慣,我對文字唔排斥,所以我可以不斷睇戒色文章,成功戒J分別1年9個月,1年6個月。

12歲開始打J,幾年後就已經成身症狀,皮膚差,細膽,變樣衰,社交恐懼症,鼻竇炎等等,直到2011年遇見戒色論壇,我先明白我既人生點解會變成咁,果陣我已經行屍走肉,生不如死,每日比症狀折磨,所以我一口氣戒左1年9個月,破戒原因係戒到1年3個月識到女朋友,就冇再睇戒色文章,打J破返戒。

5個月時間內不斷破戒,亦都同女朋友分左手,之後發現戒色吧,開始第2次既戒J之路,呢次又係戒到1年3個月識左我EX,破戒原因又係一樣,識左女朋友冇再睇戒色文,戒到1年6個月破戒。

我深信,如果唔係呢2次戒J,我同大多數高登仔一樣,都係A0,
我人生最開心既時光就係呢2次拍拖,打J令我中學5年時間都係白過,冇任何一件值得自豪,留念既事,我明白戒J前後既分別,所以我會不斷宣傳戒J!

我同學差唔多日日打,好受女仔歡迎之餘,仲撬左佢兄弟條女走

自己本身樣衰性格又毒就賴打丁搞到佢咁
支持蕭巴 day5 中

加油,首先睇哂本戒為良藥佢先
支持蕭巴

加油,首先睇哂本戒為良藥佢先
不要為了一生的幾分鐘快感,而斷送一生! !
我有樓主未戒j既相
勁似忘了愛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞