[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
真係好靚仔 無打咁耐等我幫你含哂出黎
香港戒j達人
阿Sam好cute 呀,pm pls💋

你真係想要?
戒左半個月唔小心破戒 又要重頭上路

加油,兄弟
我認真講下。打J一定對身體唔好,因為精同氣血係相連,氣血唔好自然身體差。
如果你唔打j,但係晚晚1,2點先訓,食野無節制,唔做運動,一樣哂鳩氣。
香港人咁大壓力,打個J都唔得?
對樓豬的出發點我覺得係值得鼓勵同支持,但係冇必要話戒j戒成年幾兩年,你遲啲結婚你都唔會唔掂你老婆一兩年啦!
食色性也,打J無問題,最緊要識控制。
BUT都俾樓主一個正皮先
過多手淫令到身體變差,戒除呢個習慣又係咪好事呢?中醫徐澤昌話中醫都鼓勵戒手淫,「手淫這件事在中醫角度來說是不太建議的,因為腎要藏精,腎主閉藏。」

徐醫師又話手淫對腎有很大影響,「手淫不停將腎精洩出,對於我們腎藏精功能是有影響。中醫認為人體精華要藏在腎,所以不停進行太多性行為或手淫過度,精華流失後亦都會影響我們的五臟六腑。」

醫師又指手淫過度還會令身體出現徵狀,「會望下去個人會容易衰老,容易甩頭髮,皮膚差,甚至出現一個心理層面的壓力。」
我認真講下。打J一定對身體唔好,因為精同氣血係相連,氣血唔好自然身體差。
如果你唔打j,但係晚晚1,2點先訓,食野無節制,唔做運動,一樣哂鳩氣。
對樓豬的出發點我覺得係值得鼓勵同支持,但係冇必要話戒j戒成年幾兩年,你遲啲結婚你都唔會唔掂你老婆一兩年啦!

做愛係正常性行為,而打J唔係
戒色唔係唔比你做愛,做愛只要節制,一個月2次係冇問題

打丁同做愛既分別
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=2&extra=page%3D1

我諗我都要開始戒丁
我同蕭別離巴打同年,j齡都係咁上下
不過我未戒到j,個樣好殘好老
戒J戒到上報
睇黎蕭巴打巴既決心好大
直線自爆
幾靚仔
睇黎蕭巴打巴既決心好大
直線自爆

帶左口睪,無事既,嚇我唔到既
每天都要打丁仲唔入黎對抗
連登點pm樓主😂
連登點pm樓主😂

去戒丁論壇/FB專頁PM我
幾靚仔
戒你老母咩
人打j 你打j
你打撚到連女又走 樣又衰
有冇諗過係你智力問題
成班女權畜牲咁
明明係自己問題就怪係件事有問題
咪撚以為出嚟推廣件事就岩至得架
我屌你老母
打j 助我健康成長

𠵱個真
分分鐘可能係因為有樣嘢可以賴,令自己個心舒服翻所以個人先冇咁大壓力而過得好咗
而又為咗持續逃避現實,就不斷開post, 原意只係為咗自己洗自己腦

說出重點

做愛係正常性行為,而打J唔係
戒色唔係唔比你做愛,做愛只要節制,一個月2次係冇問題

打丁同做愛既分別
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=2&extra=page%3D1

一日都唔止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞