[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
自己既不如意就懶落打J度,當日你老豆應該將你射落紙巾好過射落你老母個西度

呢啲純粹係個人意願取向
你咁講好多宗教教徒將不如意之事賴落神到添啦
你係咪又要恥笑下佢地?

係 , 因為兩者都唔肯面對現實

但戒丁起碼身體會健康d , 所以冇咁乞人憎

呢啲純粹係個人意願取向
你係咪又要恥笑下佢地?

笑撚死我,一班失敗者圍爐打飛機

其實呢樣野好講平衡

你一日丁四五次就蛇都死 , 但佢係叫人完全戒晒

呢兩個情況都係極端 , 你問我 , 兩種都唔健康

但最大問題係 , 佢將所有問題都歸咎落打丁到

而將打丁戒既人對立左 , 咁即係撩火頭

唔好話我老屈 , 係佢自己話過 打丁=廢物

呢啲純粹係個人意願取向
你係咪又要恥笑下佢地?

憑你最尾嗰句說話嚟睇其實都已經係一種意願取向
你總會遇到有人話:超 又唔見我日日丁身體會唔健康?

利申番:我唔認為打丁會直接影響到運氣,不過你做嘅一切會有因果關係,例如:你打丁->精力少咗而懶郁動->健康冇以前咁好->做事就力不從心

戒丁呢樣野冇人話唔好 , 但佢個推廣方法極有問題

我永遠記得佢講 , 打丁=神經衰弱=廢物

冇睇錯 , 係等於!!

正如政府唔係所有政策都唔好 , 但執行既人可以將佢變到垃圾咁解

憑你最尾嗰句說話嚟睇其實都已經係一種意願取向
你總會遇到有人話:超 又唔見我日日丁身體會唔健康?

利申番:我唔認為打丁會直接影響到運氣,不過你做嘅一切會有因果關係,例如:你打丁->精力少咗而懶郁動->健康冇以前咁好->做事就力不從心

冇睇錯 , 係等於!!

正如政府唔係所有政策都唔好 , 但執行既人可以將佢變到垃圾咁解

講多句 , 支持戒丁唔等於支持姓蕭條垃圾

冇睇錯 , 係等於!!

講多句 , 支持戒丁唔等於支持姓蕭條垃圾

呢樣當然亦係睇人啦

你同佢都係冇正面回應過我講既野

你自己心中有數啦

呢樣當然亦係睇人啦

你同佢都係冇正面回應過我講既野

你自己心中有數啦

老實講 如果你話到蕭別離打丁係等於廢物垃圾
我都唔認同佢咁講
我要係到澄清下 我並非佢嘅忠實支持者
要屌時我都會屌佢
我只係希望多d人知道戒丁一事

咪就係無鳩聊 ..

鬼唔知戒丁健康 , 鬼唔知少油少糖健康

鬼唔知每日三十分鍾運動會健康咩

大部份人都知 , 唔洗再令多d人知

但可以推廣一d戒丁方法 , 但絕對唔係妖魔化打丁既人

話人廢物 , 之後誤導人戒丁會靚仔d溝到女 , 仲可以醫埋社交恐懼症

屌 , 你不如話戒左丁識出龜波氣功

你明唔明條垃圾乞人憎在邊?

好道理

咪理條傻仔啦,見佢蘋果動條片講野口窒窒唔講仲以為佢弱智既

恕小弟唔知佢過往嘅事
不過我有我自己相信嘅一套
佢將所有野賴落打丁到其實我都唔認同
我只係相信我上面提到嘅因果關係論
當然唔會樣樣事都關打丁事

所以今次聽到其他巴打咁講
我都要屌一屌你
你咁做同盲信盲戒冇分別

佢而家就係話樣樣都關打丁事呀麻
唔好俾我批死 , 條垃圾仲係咁用戒丁逃避問題

佢戒多十年都係講野柒下柒下咁

盲戒當然永遠冇可能成功啦

佢成功戒左丁啦

不過個人都係咁on9之麻

一早話左佢 垃圾一個 自己性無能要人陪佢癲

一早話左佢 垃圾一個 自己性無能要人陪佢癲

正常人性功能有問題 , 有社交恐懼症 , 可以睇醫生

講野唔流利 , 可以去上堂練

唔靚仔溝唔到女 , 可以執執個樣同衣著 , 甚至去整容

戒丁幫唔到幾多 , 最多咪等你身體精神少少少少咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞