[戒J] 《蕭別離》現真身,壹週刊訪問

794 回覆
253 Like 55 Dislike
戒時雖苦,但是一苦解百毒。
戒J一定要睇戒色文章,唔睇文=強戒,即係用意志力去強,只會失敗

得閒去香港戒丁論壇睇下文喇
我們看動物界 昆蟲交配一次就死亡。為什麼?因為把能量給喪失了,
動物界裡邊的狗警犬房事過交配過警犬交配過一次之後嗅覺降低一半,交配過三次之後直接淘汰,根本沒法在破案了這都是能量喪失的表現。
召喚每天都要打j
誤盡天下蒼生——對「手淫適度無害論」的徹底駁斥!
[url]http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=1684&extra=page%3D1
[/url]
個人成日好攰,唔知關唔關打J事
利申:好少打,間唔鐘一兩次
同埋想問蕭巴平時有咩養生調理方法可以分享下
同埋想問蕭巴平時有咩養生調理方法可以分享下

固腎功,運動,做善事
個人成日好攰,唔知關唔關打J事
利申:好少打,間唔鐘一兩次

好多因素,但打J的確令到個人好易攰
睇下巴打D回覆就知
香港戒丁論壇 >[香港版]戒J文章>(2013-14年) 打得J多腎已虧系列
http://www.noj1314.258club.com/forumdisplay.php?fid=55
剛開始戒色,會經歷戒斷反應,就像戒菸有戒斷反應一樣,癥狀是可能會加重,但是只要注意休養,好好堅持下去,癥狀就會自動緩解乃至消失,繼續戒下去,身體就會慢慢得到很大的改善。有的人出現戒斷反應了,他不懂,馬上就聯想到禁慾有害,於是就破戒了,其實就是無知的表現。我們戒色之後一定要注意遠離黃源,然後要學會克服意淫,因為意淫是暗漏,沉迷意淫是會導致出癥狀的,念起即斷就沒事。
啱啱又打咗j 次次戒得個幾日又打返 平時照鏡已經見到自己個樣好無神 塊面又勁腫
巴打你介j既意思係完全唔打
定1個月打1-2次
如果係幾年入面完全唔打
可能會癲
戒J戒到上雜誌

巴打你介j既意思係完全唔打
定1個月打1-2次
如果係幾年入面完全唔打
可能會癲

完全唔打
你咁認為只係因為你知道得太小
去睇戒為良藥吧
啱啱又打咗j 次次戒得個幾日又打返 平時照鏡已經見到自己個樣好無神 塊面又勁腫

有一種特別的因素也可以讓你感覺到對方是邪淫者,那就是氣場,當對方走到你跟前,你就能感覺到那種邪淫的氣場屬性,讓人感到不舒服甚至厭惡,這是一種直覺的經驗和感受。我看人,最喜歡抓三項,那就是眼神、整體亮度和清透度,能量水平越高,這三項得分就越高,如果是濫擼濫洩之人,這三項得分就會很低,邪淫者對應的三項是:眼睛無神、灰暗、髒濁;戒者對應的三項是:眼睛有神有正氣、明亮、清澈。
我覺得打J要打得正面
要有利他精神

新人去睇戒為良藥先
估唔到香港都有戒色狗。

好驚呀,佢會唔會搞公園d樹架

連登仔唔知咩係戒色狗
可以睇下百度吧
相信保持每天手淫的人都有一個體會,每次手淫後都有罪惡感,快感只是一瞬間,甚至是痛苦的感覺,而接踵而至的是乏力,精神渙散,越黎越毒、社交恐懼、腰疼、腿酸等也跟著來了

有一種特別的因素也可以讓你感覺到對方是邪淫者,那就是氣場,當對方走到你跟前,你就能感覺到那種邪淫的氣場屬性,讓人感到不舒服甚至厭惡,這是一種直覺的經驗和感受。我看人,最喜歡抓三項,那就是眼神、整體亮度和清透度,能量水平越高,這三項得分就越高,如果是濫擼濫洩之人,這三項得分就會很低,邪淫者對應的三項是:眼睛無神、灰暗、髒濁;戒者對應的三項是:眼睛有神有正氣、明亮、清澈。

你真係痴撚線 , 氣場你都識睇 , 仲要分能量水平 ,你幾時變埋超級撒亞人呀

照你個標準 , 689 應該一日5次 , 而曾俊華應該仲係處男 , 而你應該係仲未戒丁
固腎功係咩嚟

你真係痴撚線 , 氣場你都識睇 , 仲要分能量水平 ,你幾時變埋超級撒亞人呀

照你個標準 , 689 應該一日5次 , 而曾俊華應該仲係處男 , 而你應該係仲未戒丁

依個係真,因為東方有望氣術,西方有氣場及氣場相機,但個人認為戒j講埋氣場或者風水就唔係咁好,講到怪力亂神就會攪到外人誤會就唔多好

利申,玄學拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞