[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

唔該巴打

絲打都好似幾低自信心,唔敢相信自己有能力。
係未生活上好多限制?

唔該巴打

巴打生活上好似欠缺目標,顯得你生活上平平無奇。

拜託你啦
辛苦晒

絲打你好似有好多野都想做,令你難以得到休息空間。
同時你都會比較收埋自己,唔太釋放到自己情緒。

絲打生活上都清楚自己需要做d咩,亦都對於自己有信心。
繼續努力加油。

唔該巴打

巴打成長上有身邊朋友支持,
但點解都仲好似對自己無乜信心咁?

巴打好似生活上都係比較一個人孤軍作戰,
同時思緒上都比較混亂同有心無力咁。

唔該巴打!

好似有好多野想做到,但係又覺得自己既能力唔係幾足夠,又或者實際上要點樣做點都唔係太清楚,會唔會因為咁樣有影響到你既情緒呀?

多謝巴打
都可以咁講,最近的確有d野困擾緊唔知點做,覺得無辦法好好處理係自己衰
搞到情緒好飄忽,情感同理智好似日日打交咁

無好好處理唔等於係你衰,無人可以單靠自己處理所有事情。

巴打似乎個人都傾向負面、未有信心去完成自己目標。
另外都想問下巴打係咪都有D煩惱最近發生,但又唔方便講?

好勁 頭個句淨係睇我畫樹都知 都有啲煩惱同同大壓力,但好少同人講

點解少同人講既?因為比人出賣過?

唔該巴打

絲打表面上既你好似熱情;
但由以前成長到而家都好似係收埋自己,得唔到身邊人既支持。

唔該巴打

巴打好似無乜行動力咁,
無乜點去搵同諗下如何發揮自己興趣及能力。

唔該巴打

巴打好多時睇野都好灰,同埋唔敢講自己心事比人聽?
好似好多情感都唔敢分享?

如想傾深入d,可以wtsapp / telegram呀。

想問用色有冇影響你分析?
一黎唔敢 二黎唔想 再加上唔信人
所以少朋友 咁多年都慣咗

用色都會有影響架。
你慣係你真係慣,定無可奈何咁慣丫?

有勞巴打

推,唔該巴打

絲打係一個著重朋友支援既人,
同時生活上都有好多目標想完成。
謝巴打

絲打雖然係生活上係一個樂於溝通既人,
但所得到既支援好似越黎越少..

麻煩曬巴打

巴打仲有我呀

巴打好似最近有d焦慮感覺,同埋係將來無乜方向咁。

巴打有時都會處於一個較為難以控制自己的狀態,
同時最近都被焦慮的感覺包圍住你。

巴打生活上被好多野左右你既決定,如果你身邊可以有返多d支持,
會令你生活上更有動力同決心。
如果大家有興趣透過「畫人」去了解自己多一點,可以睇下呢到:
https://docs.google.com/forms/d/1YrEWXenK-Jm99x47dR8l_i9jXmMSwc285rxdNYi4sD4/viewform?edit_requested=true

我咁又代表d咩?

巴打係未無乜得到真心朋友既支持?
不過幸好你都清楚自己做緊乜同埋有上進心。

絲打可以嘗試搵下自己興趣,如果唔係生活變得機械同乏味。

唔該巴打
麻煩晒

好似覆過咁?

巴打最近係未開始完成手上既事?
同埋成長上係未有d唔開心既事影響到你而家?

巴打明顯地在日活大多時候都係靠自己,好多能力或情緒都被限制。
令你動力也大大減低了。

幫手睇睇 唔該

絲打好似對自己無乜信心,
以至你都唔敢諗自己有咩目標可以完成到。

師兄好利害
我覺得自己係連有自信嘅資格都冇......

點解有咁既諗法丫?
如果大家有興趣透過「畫人」去了解自己多一點,可以睇下呢到:
https://docs.google.com/forms/d/1YrEWXenK-Jm99x47dR8l_i9jXmMSwc285rxdNYi4sD4/viewform?edit_requested=true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞