[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

謝巴打
出左去,要10:00先覆到大家,望大家見諒。
如果telegram我,可以間歇性性地覆住大家先。
因為覆連登用電腦方便d,較少miss無覆。

thanks巴打

絲打平時係未唔知太知自己想做咩?
同埋以前係未有d唔開心既經歷到現在都未處理到?

係 但嗰啲唔開心好似已經無關痛癢 係未處理到不過 thanks

巴打生活上好似無乜自由,同時都要不斷去壓抑自己情緒。
有好多心事都唔太搵到人傾咁。

OMG 真係幾準
Thx巴打
唔緊要 唔該巴打

巴打有愛 謝謝巴打

唔該樓主

依啲高質post咁少正評 啲垃圾post就鬼死咁多

唔該巴打

我諗你應該都係一個努力既人,你會覺得自己可以再努力多d做好多d,希望可以實實際際咁做好每件事
可能有時已經做得好好,記得要多d欣賞自己,享受成果

Thanks巴打

唔該巴打

我相信巴打你既既能力都唔弱,但似乎暫時就混亂少少,冇乜方向,而且都渴望得到更多既愛
身邊會唔會有d信任既朋友可以傾下呀?

唔該巴打!

好似有好多野想做到,但係又覺得自己既能力唔係幾足夠,又或者實際上要點樣做點都唔係太清楚,會唔會因為咁樣有影響到你既情緒呀?

巴打都有好目確既目標,應該都有d信心知道要點做,相信你係一個勤奮型既人
而且同屋企人既關係都幾緊密咁喎

唔該巴打

我相信巴打你既既能力都唔弱,但似乎暫時就混亂少少,冇乜方向,而且都渴望得到更多既愛
身邊會唔會有d信任既朋友可以傾下呀?

巴打好準
上左year1之後 發覺身邊既人都唔係好理我 唔知係咪暗地裡排擠我定點 唔理係新識既朋友定係一齊讀既中學同學都好 都唔係太理我做既野/講既野
信任既朋友就有 但大家都好忙 無時間約出黎

ps 樹下向上望

你係咪都比較鐘意想像多於行動?
同埋對身邊既事都比較冷漠一d

唔該巴打

係咪都覺得比較迷失一d?
可能個人都比較冇所謂d
而且以前都發生過幾多唔開心既事,可能lee d事情都一直影響緊你,如果想傾多d既可以whatsapp / telegram我呀

麻煩曬巴打

唔該巴打

我諗你應該都係一個努力既人,你會覺得自己可以再努力多d做好多d,希望可以實實際際咁做好每件事
可能有時已經做得好好,記得要多d欣賞自己,享受成果

謝巴打
幾準 成日都想做好啲 有時啲野過左諗番都會覺得如果嗰陣再做得好啲就好 但其實個人算唔上好努力

成長既過程上發生過既一些重大事件,可能重有影響住一部分既你,讓你感到受到壓制,但我相信你好清楚自己想行咩既路,俾多d信心自己 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞