[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

唔好唔記得我呀

唔該巴打

輕輕一推 唔該巴打

唔該巴打

巴打似乎爭左少少行動力同埋實際既行動,如果想目標達成既就加把勁
可能你都比較內向少少,少d同人溝通

係, 成日腦入面有好多想法,但懶得濟最尾冇去做唔知點解決

Thanks巴打

巴打似乎都有段難以釋懷既經歷,內心亦有唔少困擾同擔憂,係咪最近都有d煩惱?
身邊似乎都欠缺左d關心同支持,有咩唔開心或者煩惱不妨係度講出黎

係真係有好多困擾不過喺度就唔方便講喇
btw辛苦你喇巴打唔該晒

謝巴打

絲打係咪有時都幾難下到決定?
同埋都有d負面情緒充斥住,有冇搵身邊既人同你分擔下呀?

都幾準 本身個人都幾優柔寡斷
畢左業岩岩出黎做野無耐 又分左手 呢一年覺得自己事業愛情無樣野順咁
thx巴打

唔該巴打

你既性格都好似係比較開朗、活潑d,身邊都有唔少朋友
面對自己想做既事情,可能都要俾多少少實際既想法或者行動呀

多謝巴打回覆 我覺得都中既!自己都係啲得個諗字既人
辛苦你了

打攪晒

心入面係咪有d恥恥於懷既往事?
你既想法同為人都簡單d,有時能夠單純都係好難得

講得岩
有至少兩件事我覺得好遺憾冇阻止到佢地發生

唔該巴打

麻煩巴打了

唔該巴打

巴打好多時睇野都好灰,同埋唔敢講自己心事比人聽?
好似好多情感都唔敢分享?

如想傾深入d,可以wtsapp / telegram呀。

有勞巴打

似乎你唔係幾滿意現在身處既環境,都希望自己可以作出d改變,但又好似唔太喜歡思考,有時欠缺左d既靈活性

係呀巴打 好多野都想改變下,唔甘心安於衣家呢個狀況,又無從入手
靈活性係點?有冇啲意見比下我,唔該巴打

不如你whatsapp我詳細咁傾多d?
都想知多d個情況再俾意見

絲打好需要朋友既關心同支持,尤其係成長階段時比較明顯地缺乏左,但係似乎同家人既關係係親近d,你有時都幾依賴佢地

Thanks 巴打
我對朋友既信任度好低

點解信任唔到佢地呀?

打攪晒

心入面係咪有d恥恥於懷既往事?
你既想法同為人都簡單d,有時能夠單純都係好難得

講得岩
有至少兩件事我覺得好遺憾冇阻止到佢地發生

有需要可以pm我傾下

唔該巴打

巴打好多時睇野都好灰,同埋唔敢講自己心事比人聽?
好似好多情感都唔敢分享?

如想傾深入d,可以wtsapp / telegram呀。

非常歡迎

Thank 巴打

麻煩巴打

唔該巴打!

巴打skip左我?

唔該你呀 巴打

絲打最近係未遇到唔少既阻礙?
好似成個人都有d好亂既感覺...

絲打平時都對自己幾有信心,有少時都會主動去完成唔同既事。
但除左主動去完成唔同task外,都要留意一下自己既心事。
可以的話,不妨搵d真心可信任既朋友傾下。

用咩手畫係咪唔關事

好奇一問:你會用咩手畫?
巴打生活平平無奇,有點百無了懶的感覺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞