[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

有少少擔心你呀巴打,心底裡係咪都有一d未處理好既傷痛影響住你既情緒?
唔介意既可以whatsapp/ telegram再深入傾下呀

巴打一直都搵緊發展既機會,但可能唔係幾成功?
感覺到你有好重既失落感,似乎過去同現在都唔係幾如意

Thanks巴打

巴打係咪都比較保護自己,唔係幾敢同人講自己既野?
處事上面都相對進取d,甚至唔係幾理其他人

Thanks巴打
期待

巴打既能力感都唔差,不過有時太多野想追求或者做到,會令到自己好大壓力呀
最近情緒係咪都麻麻地呀?

準呀!我真係對自己好高要求果啲人黎,好想自己能夠做到好多野,有時真係幾大壓力,會覺得自己好撚冇用

其實好易形成惡成循環
越多目標/越高要求,就越易做唔到,越做唔到就越覺得自己冇用
有時真係要放鬆d,你對自己咁有要求,我諗當中你都已經做到左好多野,努力既同時要欣賞埋自己先得呀

唔該巴打

你既性格都傾向活潑開朗一d,都係一個幾有活力既人
不過就似乎欠缺緊d信心,想法都簡單d

唔該巴打

生活好似有d混亂喎
脾氣有時都幾大,而且自己都敏感少少,幾容易就挑起到你既情緒,不論係正面或負面

巴打點睇

巴打幾需要安全感,而且份人幾實際,不過有時可以就顯得有點現實,要小心其他人可能會覺得你功利呀

樓主
我係覺得人地未必有興趣聽所以唔會點講
因為人地同我講時我又無咩興趣聽人講

麻煩巴打

唔該巴打

好空虛,絲打平時生活無乜野諗同想做?

有嘅,不過唔知點解就轉眼即逝

可能要下定決心定個明確既方向呀

Thx bro

好似對於自己同環境都唔太緊張,係咪對於好多人同事通常都冇咩意見?

唔該巴打

唔該巴打

係咪有d野你係好想做到 / 得到?
而且都喜歡幻想,但要小心諗得多得制就忽略左實際性
加上都比較多時候會收埋自己,要多d關心自己既情緒需要呀

樓主
我係覺得人地未必有興趣聽所以唔會點講
因為人地同我講時我又無咩興趣聽人講

會唔會有d交心d或者信得過d既朋友傾呀?

Thanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞