[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

唔該巴打

麻煩你
巴打個名好熟,我記得係高登都見過畫樹呢個post 仲係做緊明愛外展社工?

你既性格都傾向活潑開朗一d,都係一個幾有活力既人
不過就似乎欠缺緊d信心,想法都簡單d

多謝巴打!真係幾準!

感謝巴打

感謝巴打

巴打而家係未有一件事特別上心,好想快d完成?
同時你都希望自己可以有大既成就。
如果各位巴絲有興趣透過畫畫了解自己的性格,可以根據以下的指示進行心理測驗:

1. 預備一張白紙,一盒/多盒不同種類的顏色筆
2. 在舒服的環境下繪畫
3. 在紙上畫出一棵樹
4. 形狀大小、樹葉、樹幹、果實隨你喜歡

利申:有上過堂,純粹與巴絲作簡單的性格分析,內容只供參與!

如果巴絲唔想公開討論,亦可透過以下方法傳送照片...
whatsapp : 9670 6008
Telegram : Ray_InfT

如有任何疑問,歡迎提出!

絲打好似有好多野想做,令你分身不暇,甚至可能兩頭唔到岸咁。
嘗試集中專心做住1-2樣野先。

唔該樓主

巴打個人係未都經常處於一個比較迷惘既階段,
思緒處於一個較為混亂狀態?

如果想傾深入d,可whatsapp / telegram 我
如果各位巴絲有興趣透過畫畫了解自己的性格,可以根據以下的指示進行心理測驗:

1. 預備一張白紙,一盒/多盒不同種類的顏色筆
2. 在舒服的環境下繪畫
3. 在紙上畫出一棵樹
4. 形狀大小、樹葉、樹幹、果實隨你喜歡

利申:有上過堂,純粹與巴絲作簡單的性格分析,內容只供參與!

如果巴絲唔想公開討論,亦可透過以下方法傳送照片...
whatsapp : 9670 6008
Telegram : Ray_InfT

如有任何疑問,歡迎提出!

絲打好似有好多野想做,令你分身不暇,甚至可能兩頭唔到岸咁。
嘗試集中專心做住1-2樣野先。

準呀 多謝你

thx~~~

絲打成長上好似無乜支持你。
會唔會令你有時想向目標進發但感到無力?

巴打生活上好沉悶,要搵d野刺激下自己。

thx

巴打最近最近生活上係未遇到d外來阻礙?
同時好似有好多情緒唔係好抒發到出黎。

Thx

巴打係一個幾重視朋友支持既人黎,但就好似未能同佢地分你既擔憂,
令到佢地都唔知點樣support你。

Thankss 巴打

巴打😢我呢?
Thx

巴打應該都清楚自己方向,繼續努力。
不要停留在過去!

絲打似乎都有唔少煩惱困擾住自己,目標未算好明確。
都需要朋友去鼓勵同關心你。

謝巴打

絲打都似乎有遇過不快經歷,都渴望自由同別人關心。
而現階段都處於迷惘未有明確目標

巴打都係一個性急既人,似乎有煩惱一直纏繞住自己。
如果可以盡快解開呢d煩惱,會有助你得到更多的溫暖。

絲打內心有時都會傾向浮躁,而成長上都得到足夠支持同幫助。
有時間就搵下興趣去發鬆一下。

巴打似乎個人都傾向負面、未有信心去完成自己目標。
另外都想問下巴打係咪都有D煩惱最近發生,但又唔方便講?

絲打呢排好似有d負面既情緒,係未關於生活上既事?

確實係有唔少負面情緒😿感情相處個方面

有需要可以whatsapp 傾

巴打似乎都對人際關係比較敏感,要十分熟絡的朋友先會分享自己既心事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞