[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

巴打平時好似都比較進取而忽略左別人,
同時你都應該好想衝突而家所有既限制。

唔該你

絲打生活上好似無乜成就感,遇到好多制肘
經常處於一個不安既感覺。

如果想傾得深入d,可whatsapp傾

唔該巴打

絲打清楚自己方向,都係一個比較勤力既人。
但就好似無安全感咁,令你有時遇到唔少阻礙。

巴打好多時都會去懷疑自己一切,令你情緒上可能有時都會受到動搖。

咁得唔得

巴打生活上變化不大,令你感覺都有點麻木及悶。
有時可以做下自己喜歡既野。

幫手睇睇 唔該

唔該巴打

巴打係一個比較渴求溫暖同埋安全感既人,所以有時都會收埋自己。
而身邊信任既人對你既支持好重要。

求解讀

下面樹葉黎 唔該巴打

絲打平時都會較為進取,同埋好多時都會停留左係以前。
同時你好多時都會出現情緒化。

好多時都後都無乜正視自己既需要,不論心理同生理上。
如果想突破現狀,可能需要你好大既勇氣。

唔該

巴打係一個著重愛同支時既人黎,有時間可以搵下佢地傾下自己既擔心。

學過少少畫畫,所以好hea咁認真畫左

Thx巴打

巴打係未有時都會難以控制自己既一切,好似會有少少失控的感覺。
同時你都係一個比較勤力既人;
但要注意自己成長上既不愉快經歷需要多d時間去過渡。

唔該巴打

好多野都唔敢去試同去做,但你其實都想自己有成就同抱負。

好多時候都無乜信心,令你都唔知自己想點咁。

唔該巴打

巴打係未一個都幾有創意既人黎?
但好似成長上得到既支持都比較缺乏。

唔該巴打

好多唔愉快既經歷都需要多d時間去處理,
否則只會越黎越令你無哂自豪感。

如果想知多d方法處理,可以wtsapp傾

唔該你

巴打好多野想做好,會係一個積極向上既人
但要注意一下自己既擔憂感覺。
唔好意思各位巴絲,因為要出一出去做野,可能要睇下6:00覆唔覆到少少。
如果覆唔到,今晩10:00一定會再開始覆。

如果我miss左你 or 想深入咁傾 or 想快d有回應,可以whatsapp or telegram我。

Thankss 巴打

唔該巴打

Thx巴打

巴打係未有時都會難以控制自己既一切,好似會有少少失控的感覺。

勤唔勤力我都唔太了解,都係必須時先努力
但真係好多野掌控唔到係岩既,點努力都失敗告終
而好多事令我差不多每日都好唔開心
只係冇舒發途經

Thx巴打

勤唔勤力我都唔太了解,都係必須時先努力
但真係好多野掌控唔到係岩既,點努力都失敗告終
而好多事令我差不多每日都好唔開心
只係冇舒發途經

Btw thx巴打

Thanks巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞