[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

巴打比較獨立,但對自己唔係幾夠信心
如果想要更大既滿足感,可以先諗清楚自己既方向,有左明確既方向可能你既能力感同信心都會大d

唔該巴打

我相信巴打你既既能力都唔弱,但似乎暫時就混亂少少,冇乜方向,而且都渴望得到更多既愛
身邊會唔會有d信任既朋友可以傾下呀?

巴打好準
上左year1之後 發覺身邊既人都唔係好理我 唔知係咪暗地裡排擠我定點 唔理係新識既朋友定係一齊讀既中學同學都好 都唔係太理我做既野/講既野
信任既朋友就有 但大家都好忙 無時間約出黎

有冇試過約出黎玩下呀大家?
定係你地之間有冇發生過d誤會?

感謝巴打

唔該巴打

身邊都有幾多朋友,你既人際網絡應該都唔弱
不過最近係咪都有d野都令你幾擔心?

你份人都實際d,會清楚知道自己要乜,不過最近可能都有d攰,能量值好似有d下降既跡象 記得要休息番多d呀

唔該巴打

打攪晒

唔該巴打

多謝巴打

雖然唔知你幾多歲,但我都明白成長階段總會有唔想長大既時候,好想繼續依賴身邊既人,可以既話,都多d同身邊既人講下自己既感受同想法 有時太過控制自己既情緒就會好壓抑嫁喇

巴打似乎都係一個幾收埋自己既人 ... 平時會唔會都好壓抑?
可以whatsapp / telegram再深入傾傾呀

睇你棵樹都俾你既熱情同活力感染到
不過人地睇到你開心活力既一面,你內心既唔困難、創傷會唔會都有人可以同你分擔到呀?

唔該巴打

我諗你應該都係一個努力既人,你會覺得自己可以再努力多d做好多d,希望可以實實際際咁做好每件事
可能有時已經做得好好,記得要多d欣賞自己,享受成果

謝巴打
幾準 成日都想做好啲 有時啲野過左諗番都會覺得如果嗰陣再做得好啲就好 但其實個人算唔上好努力

咁樣好大壓力嫁 盡左力就好
世上冇完美呀

唔該巴打!

以往有d唔開心既經歷,會唔會因為咁影響到你既性格呀
雖然感覺你內向一d,但係都有d朋友,幾好咁喎

唔該巴打

我相信巴打你既既能力都唔弱,但似乎暫時就混亂少少,冇乜方向,而且都渴望得到更多既愛
身邊會唔會有d信任既朋友可以傾下呀?

巴打好準
上左year1之後 發覺身邊既人都唔係好理我 唔知係咪暗地裡排擠我定點 唔理係新識既朋友定係一齊讀既中學同學都好 都唔係太理我做既野/講既野
信任既朋友就有 但大家都好忙 無時間約出黎

有冇試過約出黎玩下呀大家?
定係你地之間有冇發生過d誤會?

新果班就有出黎玩 但有時我感覺到我自己答唔到爹 所以我唔出聲
舊既同學就無了

Thanks 巴打

巴打你係一個好上進既人,生命中應該有d好重要既人或事,可能係咁,lee d野都鼓勵緊你要努力做得更好!

唔該巴打!

我真係比較內向 但又唔係冇朋友 好準 皮已正

多謝巴打

雖然唔知你幾多歲,但我都明白成長階段總會有唔想長大既時候,好想繼續依賴身邊既人,可以既話,都多d同身邊既人講下自己既感受同想法 有時太過控制自己既情緒就會好壓抑嫁喇

thanks!我今年21歲,最近都好怕同人講自己既諗法,朋友未必會明,有時有煩惱都吞番落肚算
巴打好準,又有心機覆

唔該巴打!

我真係比較內向 但又唔係冇朋友 好準 皮已正

我相信你一定係有d好好既特質

多謝巴打

thanks!我今年21歲,最近都好怕同人講自己既諗法,朋友未必會明,有時有煩惱都吞番落肚算
巴打好準,又有心機覆

唔洗客氣
如果有d煩惱想再傾下既可以whatsapp / telegram搵我丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞