[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

巴打都有d想法,但可能欠缺緊d實際行動?
定係覺得做起上黎有d無力感呀

謝巴打

唔該巴打

巴打應該都對於現在既生活幾滿足
似乎都未有進一步既想法係邊d方面再做改善

唔該巴打

巴打係咪覺得好攰呀?生活中有d唔係幾如意既事?
感覺好似缺少左d外界既支持
唔介意既可以係whatsapp/telegram再傾多d呀

唔該你呀 巴打

唔該巴打

身邊都有幾多朋友,你既人際網絡應該都唔弱
不過最近係咪都有d野都令你幾擔心?

其實我生活圈子好細
又算唔上擔心 係有d煩
點都好 唔該樓主

唔該巴打

我相信巴打你既既能力都唔弱,但似乎暫時就混亂少少,冇乜方向,而且都渴望得到更多既愛
身邊會唔會有d信任既朋友可以傾下呀?

巴打好準
上左year1之後 發覺身邊既人都唔係好理我 唔知係咪暗地裡排擠我定點 唔理係新識既朋友定係一齊讀既中學同學都好 都唔係太理我做既野/講既野
信任既朋友就有 但大家都好忙 無時間約出黎

有冇試過約出黎玩下呀大家?
定係你地之間有冇發生過d誤會?

新果班就有出黎玩 但有時我感覺到我自己答唔到爹 所以我唔出聲
舊既同學就無了

如果想keep既就主動d約番下佢地啦
不過有時又可能因為人大左,大家去左另一個人生階段,有各自既圈子,唔再好似以前咁夾,其實都係一個成長既過程

Thanks巴打
期待

巴打既能力感都唔差,不過有時太多野想追求或者做到,會令到自己好大壓力呀
最近情緒係咪都麻麻地呀?

用咩手畫係咪唔關事

thanks巴打

巴打都係一個幾主動既人,有時甚至想去保護人,而且你都自己都幾有要求,但係你自己得到既支持似乎就少左d,你將你既能量都俾哂出去,其實都辛苦嫁喎
可以既話,試下多d關心自己啦

thanks 巴打

目標精簡、清晰係好事呀
而且你份人都實際,相信一步一步咁做,一定會可以成功呀!
過去既事如果覺得重係好影響你既就搵人傾下啦!
射射樓主

巴打係咪有d焦慮?而且都好似壓抑得幾緊要
係唔敢同人傾定係冇對象分享呀

你既生命力都幾強
但就好似唔太喜歡思考 而且都冇乜方向

唔該晒

Thanks巴打
期待

巴打既能力感都唔差,不過有時太多野想追求或者做到,會令到自己好大壓力呀
最近情緒係咪都麻麻地呀?

準呀!我真係對自己好高要求果啲人黎,好想自己能夠做到好多野,有時真係幾大壓力,會覺得自己好撚冇用

我唔信你睇到野

試玩

有時目標太多反而會亂左自己,少少地都唔緊要,可能重清楚自己想點
唔知咩事讓你感到有d焦慮或者擔心?
你同家人既關係應該都幾close,佢地會唔會都可以同你分擔呀

唔該巴打

多謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞