[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

唔該巴打

巴打係一個努力上進既人,但似乎都有一d過去既往事未放得低,而且都需要花點心力去面對同釋放,有需要可以whatsapp/telegram傾下呀

唔該巴打

唔該巴打

巴打似乎面對緊一個兩難既局面,一方面有部份既目標都開始有成績,但另一方面又似乎有D外在因素影響緊你,令你都幾有壓力,有冇試過同家人或朋友傾呀?
係咪SKIP左第16頁
樓主唔好唔記得我 毒撚冇人理

冇野睇錯 對唔住大哥

唔緊要呀,我覆左你未嫁咁?

覆左

麻煩你

絲打份人幾實際,好清楚自己做每件事背後既動機、需要係咩,但有時就會亂少少,或者變得盲目左,而且情緒都容易起伏,有時亂得制既不妨諗番自己既初衷係咩先
巴打個名好熟,我記得係高登都見過畫樹呢個post 仲係做緊明愛外展社工?

係呀巴打

巴打似乎對將都感到唔樂觀,而且感受到你既壓力,可能同你追求完美都有關
你好上進,但有時可能太過上進 一決定左要做就唔會俾自己停,小心有時會辛苦左自己呀

感謝巴打

???

感謝巴打

原來上一幅係你
絲打都係個幾有毅力既人,係成長既過程中相信都克服過唔少既辛酸,有時如果覺得唔開心,不妨都可以同身邊既人傾下呀

唔該巴打

絲打雖然係積極向上,但似乎掩蓋唔到內心既一點點失落同失望,同時都感受到你有d壓力同擔憂呀

多謝巴打好準啊 我每一日都提醒自己要努力啲做好啲要做得比人好 但成日因爲覺得比唔上人或者拎唔到A就對自己好失望覺得自己好垃圾 變相經常都好擔心好大壓力 我哋人生就係咁不停loop...

唔該巴打

絲打雖然係積極向上,但似乎掩蓋唔到內心既一點點失落同失望,同時都感受到你有d壓力同擔憂呀

多謝巴打好準啊 我每一日都提醒自己要努力啲做好啲要做得比人好 但成日因爲覺得比唔上人或者拎唔到A就對自己好失望覺得自己好垃圾 變相經常都好擔心好大壓力 我哋人生就係咁不停loop...

有要求係好事,有要求先會進步,同時提醒緊你要努力,但同時都要識得欣賞番自己既努力、成就先得呀 一味捉住自己做得唔好既地方,只會永遠覺得自己唔好

樓主幫幫手

巴打係唔係MISS咗

唔該巴打
咁多位巴絲打,好抱歉我未能即時回覆到各位,都好多謝大家既支持,因為真係有海量既畫 ,我會盡力咁每日都覆下,但我發現無論我點覆,都係追唔上各位既進度
所以我就咁諗,如果真係想透過lee類畫去認識自己多d既,我都好想面對面咁同大家去講解,因為始終係lee度都講唔到好多,都問唔到大家好多野,變相個解釋又冇咁深入到位!

有興趣join既巴絲打就去下面條link度報名啦!
https://goo.gl/13r7CA

但我依然會盡力覆哂lee個post上面既畫既!多謝各位既耐心等待!
而家覆緊第幾頁既圖?
咁多位巴絲打,好抱歉我未能即時回覆到各位,都好多謝大家既支持,因為真係有海量既畫 ,我會盡力咁每日都覆下,但我發現無論我點覆,都係追唔上各位既進度
所以我就咁諗,如果真係想透過lee類畫去認識自己多d既,我都好想面對面咁同大家去講解,因為始終係lee度都講唔到好多,都問唔到大家好多野,變相個解釋又冇咁深入到位!

但我依然會盡力覆哂lee個post上面既畫既!多謝各位既耐心等待!

原來係online outreach! 好成功呀!加油!

利申:實習社工

可唔可以將樹幹部分嘅黑同紅色當係啡色 唔該巴打

唔該巴打

Thx 巴打

7點先上完堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞