[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

on9女朋友畫既,唔該樓主

巴打女朋友比較冇自信心,無力感都比較重,係咪承受住一d外來既壓力?

絲打有幾強既適應力,對現況都感到滿意,但可能有d部分都覺得受緊限制,俾多d信心自己,有時放鬆d可能會事半功倍!

sorry for 小學雞畫風

麻煩巴打

巴打心中都有唔少煩惱,而且充斥住d負面情緒,對未來既狀況都有d迷失,如果想深入傾既可以telegram/whatsapp我呀
口口
唔該巴打

巴打 skip咗我
唔該巴打

唔該晒樓主,我唔識畫畫

巴打都有明確既目標,你為人、想法都簡單d,假以時日你既目標一定可以達到

有勞

感受到絲打既焦慮同擔憂,有時太高要求或者太多野想追求,都可能會俾左壓力自己,記得努力既同時都要有足夠既休息呀,想再傾多d既可以whatsapp/telegram我
哈哈哈#

巴打係個重視家庭既人,而且都好積極去面對自己人生,如果做多一步,為自己訂立一d清晰而明確既目標、計劃,相信一定會大有作為

唔該巴打

有勞巴打

巴打做起事上黎都aggressive少少,相信同你渴望成就有關,要留意有時會唔小心傷害到身邊既人呀
係咪SKIP左第16頁
樓主唔好唔記得我 毒撚冇人理

唔該巴打

巴打都積極去豐富自己人生,有時都要小心太多野想追求而無法兼顧,可以先諗真d邊一樣先係對自己最重要
係咪SKIP左第16頁

冇野睇錯 對唔住大哥
口口
唔該巴打

巴打 skip咗我

我check番先,本身個幅係咩number?
係咪SKIP左第16頁

冇野睇錯 對唔住大哥

唔緊要呀,我覆左你未嫁咁?

唔該樓主

多謝巴打

絲打係一個充滿活力既人,而且好積極 我相信你俾d心機既話一定可以做到你想做既事!

絲打似乎都抑制緊自己既唔開心,會唔會都擔憂緊將來?
想深入傾多d既可以whatsapp/telegram搵我呀

絲打未有太多既計劃,對自己唔太多自信。
而且有d事都阻礙住你繼續前進。

神準 停濟不前

唔該巴打

絲打雖然係積極向上,但似乎掩蓋唔到內心既一點點失落同失望,同時都感受到你有d壓力同擔憂呀

巴打點睇??唔該晒

巴打係一個幾需要安全感既人,睇到你都有好多複雜既情緒,但有時又會自己收埋哂,咁樣會唔會好辛苦呀?

點睇

whatsapp覆左你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞