[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

唔該曬巴打

唔該巴打

巴打有時都較多幻想,做決定時會多疑慮。
如果邊身有多d人比下意見你,可以令你成半功倍。

絲打未有太多既計劃,對自己唔太多自信。
而且有d事都阻礙住你繼續前進。

有勞巴打

巴打似乎係一個性急既人,而且心入面都有好多想法,要注意當中邊一樣先係你真正既需求啊
請樓主指點:

絲打係一個著重朋友既人,朋友既鼓勵對你十分重要。
有時間多d搵下佢地,可能會令你更有動力做任何事。

絲打比較缺乏行動力,喜歡幻想。
時常都會將自己既情緒掩飾,有困難不妨坦承同身邊人傾下。

唔該巴打
唔該哂

絲打既內心狀態都比較混亂,暫時未有太多慾望。
不妨都試多D新體驗發掘新既目標。

巴打都傾向童真,眷戀以往既生活,有時亦會壓抑自己情緒。

幫我睇下 唔該曬你

巴打係未好多時都會難以控制自己情緒?
內心有唔少既鬱結,需要人地既關心同鼓勵。

巴打比較衝動率真,對未來亦抱有希望。
積極D去實踐自己目標啦!

唔該

巴打對環境既適應力一般,可能同支持不足有關。
同時好多時都唔太有動力去做身邊既事。

唔該巴打

巴打應該都對於現在既生活幾滿足
似乎都未有進一步既想法係邊d方面再做改善

我自己都唔知自己想點
畢業工又未搵
仲享受緊廢人生活

如果知提升一下自我理解,可以wtsapp or telegram傾。

巴打係一個主動既人,同時希望獲得更多自由。
係未因為被限制左,所以唔敢諗夢想?

絲打有壓抑情緒既傾向,而且承受住不少既生活壓力。
如果有多d人支持你,可能會令你可以積極向前行。

巴打似乎都遭遇過一D令你十分難過既事,都令你難以釋懷。
好似對自己完全無信心。

如果想傾得深入d,可以whatsapp or telegram傾丫。

唔該巴打

麻煩

巴打有少少衝動,對外界感到不安同憂慮。
處於一個迷惘的階段。
麻煩晒

巴打因過往經歷受情緒影響,而傷痛都需要時間去處理。
有需要可以wtsapp or telegram傾

巴打生活較為乏味,唔多同身邊人有接觸?

巴打唔該

巴打對將來都抱有希望,而為人亦性急直接。
會唔會好容易得罪人?

巴打生活非常空虛,未有太大追求。
不妨接觸1d新事物,為你既生活帶黎一D新既衝擊。

唔該晒

絲打平時係未好多事都係要靠自己去完成?
同時呢排都好似經常質礙自己的能力。

好準啊 想問係因為條蕉所以咁講?

求解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞