[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

麻煩巴打

巴打好似因為缺乏支持令你產生憂心感覺,
平時係未好多時都係自己一個?

謝謝巴打!!

巴打平時生活上都好似比較平平無奇,
但你自己係未喜歡咁樣既你架?

都係啊
覺得生活千篇一律 好悶

有無咩興趣?或者做d咩野特別有感覺?

巴打係未比以前既經歷仲影響緊而家既你?
心入面好似有好多不安既情緒難以抒發出黎。

Thanks

絲打係未有時候會感到自己有少少難以控制,
好多野都無好好抒發到出黎。

巴打心情好似唔係咁好?
有點亂同急的感覺,要慢慢處理好以前既經歷先再向前看。

唔該巴打

絲打想做好多野去追求自己既成就,
但好似成長上一直以黎得到既支持都比較少。

同埋成長上都出現左d 巨大轉變或經歷,需要你花多d時間去處理
如果有需要,可以whatsapp 詳細d傾。

中啊 由細到大都無乜人支持我

你最想人支持你咩丫?

好感動,有人用手畫。

絲打生活上有時都會有點焦慮感覺,但你係清楚自己既方向。
都係一個積極主動既人黎。加油!

哈哈 臨訓無聊先畫下
不過呢排有時都擔心揾工方面 但好彩依家都算享受現在既生活

多謝你巴打

不過好奇一問 你點睇我有d焦慮感覺呢?

成幅黎睇的。

Thx巴打

點睇

巴打有無察覺到自己情緒被壓抑?
個人有時都會好矛盾咁做d自己唔想做既事。

點睇

絲打最近工作/學業上好似遇到d阻礙,不過應該好快就可以完成架啦!
比心機啦

唔該巴打

巴打平時係未比較內斂?
好似令到身邊既朋友都唔知點樣去支持你咁。

地下有石頭得唔得?

巴打係未因為以前到現在應該都遇到好多唔同程度既考驗,
令你自信心好低,真係需要去慢慢提升一下自尊感。

唔該巴打

係巴打成長經歷上好似要經常扮演一個內斂,限制自己的角色咁。
而你本身都對自己有一定既期望。

lm
唔該巴打

巴打係未一個比較熱情既人黎?
同埋都算係一個幾有諗頭既人。

唔該巴打

巴/絲打生活上好多時都會比較aggressive,
甚至有時不覺意地攻擊左別人。

唔該巴打

巴打平時係未比較內斂?
好似令到身邊既朋友都唔知點樣去支持你咁。

有乜都鍾意自己頂,唔鍾意麻煩人

Thanks 巴打

Thx

巴打係未比以前既經歷仲影響緊而家既你?
心入面好似有好多不安既情緒難以抒發出黎。

一直唔了解自己 你講完好似真係咁 唔該曬師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞