[畫樹] 心理測驗了解自己

910 回覆
97 Like 6 Dislike

巴打有好多野想做,需要好好去分配一下時間,
如果唔係就會2頭唔到岸。
射射樓主

絲打好似有一個好大既願望想做到,
但係未非常受制於某些因素阻礙左你去完成?
同時都好似對自己唔大信心及得唔到別人支持,
令你都變得較為aggressive

絲打好似有好多野做但做唔到,有種有心無力的感覺。
呢d感覺可能有機會因為係受你以前既經歷所影響。
口口
唔該巴打

唔該晒

絲打平時係未好多事都係要靠自己去完成?
同時呢排都好似經常質礙自己的能力。

Thanks巴打
期待

巴打既能力感都唔差,不過有時太多野想追求或者做到,會令到自己好大壓力呀
最近情緒係咪都麻麻地呀?

準呀!我真係對自己好高要求果啲人黎,好想自己能夠做到好多野,有時真係幾大壓力,會覺得自己好撚冇用

點解覺得自己咁無用?最想做好d咩丫?

我唔信你睇到野

巴打對自己好無信心,覺得無野值得為自己驕傲同自豪。
不多不少都因為平時既你好少受到別人既讚賞。

唔該巴打

巴打都清楚明確自己的方向,但不掌握如何釋放自己的內心思緒。

唔該

多謝樓主

絲打似乎內心都有好多疑慮,對環境既適應能力唔太強。
要小心照顧自己既情緒...

有少少擔心你呀巴打,心底裡係咪都有一d未處理好既傷痛影響住你既情緒?
唔介意既可以whatsapp/ telegram再深入傾下呀

巴打做事好似比較衝動,而且內心都多慾望。

巴打成長過程都面對唔少困難,暫時未有好明確既方向。
同埋巴打係未好多時都會收埋自己?

唔該巴打

巴打似乎都幾寂寞而且都欠缺目標...
對周邊的環境感到陌生,需要注意一下情緒。

巴打都傾向比較壓抑自己,甚少去迎合對方,
而成長過程中亦有不少困難。

巴打自信心同自我認識較低,
令到你有時都唔知想得到咩野支持同達到咩目標。

有需要既可以WhatsApp或telegram傾下

唔該巴打

巴打係咪都比較保護自己,唔係幾敢同人講自己既野?
處事上面都相對進取d,甚至唔係幾理其他人

樓主
我係覺得人地未必有興趣聽所以唔會點講
因為人地同我講時我又無咩興趣聽人講

點解丫?好多時個個都係咁諗,變左大家就唔溝通。
有無1-2個可信任既人可以傾架?

麻煩巴打

絲打好似都比較衝動,喜歡直截了當咁完成一件事,而且都承過唔少困難。
可以嘗試下定返d目標及方向。
Va長期肥

雖然巴打係一個積極既人,
但好似對自己無乜自豪感?

唔該巴打

絲打似乎較為迷失,亦都有時感到自己被拒絕。
可以去諗諗自己興趣同能力係咩丫。

巴打既內心狀態比較混亂,亦都有好多難以解決既煩惱。
暫時都未有好清晰既方向。
謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞