[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫

571 回覆
323 Like 28 Dislike
大家除左推之外,重有咩想要?
依家我集中寫緊另一個app

咩app

呢個遲d 公佈,預計起碼出年2月

你個壇仲未執啲細節位喎,咁快搞咁多樣嘢點顧得嚟

我個壇基本上係另一個app 既磨刀石,之前都講左
而且依家連登突然又理番d 會員既意見,目的已經達到一半(依然食水深就係另一半。。。)
如果localhkg 開始多人用我會執番d 細節位
否則我會專注另一個app 先

爛尾就爛尾啦講咁多

嗯嗯

有冇諗過...

其實係自己低估咗營運論壇嘅需求同成本

搞到家下唔知想點咁..

有無諗過依家呢個狀況我day 1 已經預計左?
自己追下post

不了
樓豬處理法律上嘅事情如果真係好似LIHKG咁,
甚至衰過LIHKG,
就冇值得我過檔嘅理由,
至於廣告問題,
嗰啲錢對我嚟講根本唔係咩大數目,
唔想俾錢嗰班人一係用咗adblock,
一係返咗去高登享受毫無廣告嘅App體驗。

你呢個新壇依家嘅存在價值係乜?
sorry 我諗唔到。
甚至衰過LIHKG,
就冇值得我過檔嘅理由,
至於廣告問題,

sorry 我諗唔到。

所以你見到我仲有積極開發/推廣?
甚至衰過LIHKG,
就冇值得我過檔嘅理由,
至於廣告問題,

sorry 我諗唔到。

所以如果你都唔諗辦法點去超越三登就冇得救咖啦
甚至衰過LIHKG,
就冇值得我過檔嘅理由,
至於廣告問題,

sorry 我諗唔到。

都唔知你提左啲咩意見
懶有見地但其實鳩up
甚至衰過LIHKG,
就冇值得我過檔嘅理由,
至於廣告問題,

sorry 我諗唔到。

都唔知你提左啲咩意見
懶有見地但其實鳩up

只係道出大部份人對新壇嘅諗法
就三月了 留名等樓主個新app
LM
LM
點解binc
想俾啲動力樓豬繼續寫好個科林
沉曬底
http://liberty.coms.hk 小弟自開的論壇
論壇有新人
個論壇係咪已經玩完咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞