[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫

571 回覆
323 Like 28 Dislike
咁都有負皮,你哋都食古不化嘅,自己諗下點解冇乜人過檔啦

個介面見到都唔開胃...
終於有emoji 不過個ui 仲係好核突

分唔到有咩分別

個介面真係好肉酸,
上膠登好過

樓豬真係無乜美術天份,
咁核突都收貨

真係分唔到,定你地係用緊desktop web 版?大Mon 版係未執, 而如果係mobile, 我真係分唔到

審美我真係差,但講唔講到點核突呢?唔係唔知點改

1. item divider可以用淺D色
2. 回覆數,正負評三個icon用返一樣size,數字vertical align,唔好同title,divider一樣色
20171030 更新告示

1.介面色調更新(偷左我個code editor 用緊既color scheme)
2.執番整齊介面部件既排位
3.新增直接選頁
咁都有負皮,你哋都食古不化嘅,自己諗下點解冇乜人過檔啦

個介面見到都唔開胃...

d 人應該係負皮我
新版介面又如何丫?
俾個評價黎
新版介面又如何丫?
俾個評價黎

好左既
不過標題 正負皮 時間 應該同個username 調轉返上下 同埋標題應該font size 大過username
仲有正負皮唔駛整顏色 一致用返黃色 同埋正負皮回覆個數字變返大小小size 而個icon 就整返細小小size
另外個台個字放中間 郵件放最右 郵件個數字size 調返細d
仲有 標題個cursor 同埋郵件個cursor 變返做pointer
仲有 標題個cursor 同埋郵件個cursor 變返做pointer

其實唔止 , 應該將全部可以click 既野個cursor 都變pointer
仲有 收件 同發送 我click 左發送 發送個字就應該變光 收件變暗 同埋收件個字cursor 變pointer
今晚執執佢,呢d 好快
今晚執執佢,呢d 好快

決定好先用啦 改黎改去好浪費時間喎
今晚執執佢,呢d 好快

雲海呢d 合理,遲早都要改
正評咗先
今晚執執佢,呢d 好快

已更新
今晚執執佢,呢d 好快

已更新

依家好好多
不過username 應該改細d 同埋唔好粗體 標題改返大小小
正負皮果d 可以改返大小小 比username 細小小就okay
另外果個浮制可以改用黃底色 白+號 +號改返大d
仲有果d 制同字既黃色跟返乜乜台果種黃色一致
邊個成日偷偷地走入黎負皮又唔留言咁低莊?

可能係偷你名嗰條友

可能係偷你名嗰條友

反應幾快 出左15分鐘就又有個負皮
瘋狂Mon post

可能係偷你名嗰條友

瘋狂Mon post

俾返個正皮你,呵返

可能係偷你名嗰條友

瘋狂Mon post

俾返個正皮你,呵返

加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞