[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫

571 回覆
323 Like 28 Dislike
支持
有冇可能加入真正既直播功能 雖然我知直播server 成本高得驚人 直播功能或者可以做付費功能
Lm g持
有冇可能加入真正既直播功能 雖然我知直播server 成本高得驚人 直播功能或者可以做付費功能

chat room?
留名支持
有3個可能
1.)難產
2.)變左第二個膠登(拍烏蠅)
3.)變左第二個連登(樓主由眾人愛戴變成過街老鼠)

我估一多

二多,
根本唔夠誘因吸引d人走
本身連登廣告唔算多又唔慢
又唔係咩重大原因要非走不可 (block api etc)

就算成事 最後咪一樣要落廣告撐住個server開支

chat room?

成日有d 咩直播post 但係只係影住張相 咁post 出黎 所以想諗下可唔可以真正直播
Ban
LM
留名
opensource?

應該要
各位巴打俾咁多意見,貢獻咁多
唔好搵巴打笨喎
你open source code 俾番各位巴打都好應該

opensource一齊寫
opensource?

應該要
各位巴打俾咁多意見,貢獻咁多
唔好搵巴打笨喎
你open source code 俾番各位巴打都好應該

opensource一齊寫

不過angular 不了
登入功能已經完成, 下一步就係純文字FORUM
有競爭係好事
但係樓主諗住點喺security同privacy攞平衡?
註冊要多啲個人資料又驚信唔過,求求其註冊既話又會好撚多五毛狗 始終放左啲五毛入黎都唔係話block晒就可以解決問題
btw加油

所以註冊一定係全開放, 乜資料都唔使
另外會有方法防止分身, 分唔到身既五毛作用細好多
第一:
我覺得你如果在會員名旁有奶共5毛狗個記號, 應該公平起建, 都要有奶美黃屍狗個記號, 如果唔係做事唔公平, 難以服眾, 同果d奶共5毛狗, 共產主意一樣, 有自己講冇人地講, 唔得民主, 咁我地同d 奶共5毛狗有咩分別, 所以要有奶共5毛狗個記號同時應該有奶美黃屍狗個記號. 咁先至叫民主, 我&大家支持普選都係咁既原因.

第二:
香討有個功能好好連登冇的. 就係當我在某post睇到例如#28回覆時, 走左出去睇其野, 再入番e個post時佢會自己跳去第#28回覆, 等我再可以睇落去.

希望你留意這提議.

五毛無分共狗定黃狗定藍狗
big data 既AI 自己會決定該會員既回覆所含資訊"質量"
資訊質量低就自然會高分, 並無對錯之分
另外, 呢個功能極遙遠, 夠人用, 夠多data 俾我試個Algorithm 再講

無乜意義
但relay on youtube/ facebook 其實絕對可以做到
但真係無乜意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞