[半直播寫論壇APP]自己論壇自己寫

571 回覆
323 Like 28 Dislike
偷樓豬個壇名嚟註冊domain條友底已backup

http://web.archive.org/web/20171026055129/https://registrydb.com/localhkg.com

on9囝

入唔到個網既?
入唔到個網既?

上到丫
頂住呀,支持你出個新壇
20171028 更新告示

1. 介面大量更新
2.現在顯示引用回覆及回覆之字數及其上限
3.主頁現在已讀主題及已回覆主題將會分別有藍色及紅色underline 左方小Bar以作識別
4.現在字型大小及顏色之bbcode 將於screen size <420 之device 上變為2段按鍵, >420 screen width 則不變
20171028 更新告示

1. 介面大量更新
2.現在顯示引用回覆及回覆之字數及其上限
3.主頁現在已讀主題及已回覆主題將會分別有藍色及紅色underline 左方小Bar以作識別
4.現在字型大小及顏色之bbcode 將於screen size <420 之device 上變為2段按鍵, >420 screen width 則不變
用電腦Chrome上入唔到POST
用電腦Chrome上入唔到POST

入到了
介面參考

https://lihk-forum.firebaseapp.com/category/1

感覺差唔多
頁數果到可以加,不過因為依家比較少post, 優先順序比較後
有多個競爭係好
係記住今日支持你既連登仔
遲d就會係反你果個

一年前我都支持連尼住架
依家咪又係叫佢連狗
屌你老母非謀利為會員提供更佳體驗變做同早洩一樣既陰濕廣告,188一年VIP
20171029 中期更新告示

1.加入高登icon
2.pm 現在可以直接於觀看時回覆(現時每封pm 均為獨立運作,即係SMS形式)
3.加入真追故模式(有無試過試過想追樓主post, 但掃完40頁先發覺樓主開完post 就走左去呢?真追故mode 幫到你,只會顯示被追故者之回覆而唔係單純隱藏其他回覆,如果被追故者只有一個回覆,一頁就顯示沒有更多故仔,唔洗掃到手軟)
4. 真追故mode 由於技術限制,只能以一頁及無限scroll 形式顯示
5.真追故mode 啟動時將自動移至選擇被被故者時之回覆數
有多個競爭係好
係記住今日支持你既連登仔
遲d就會係反你果個

一年前我都支持連尼住架
依家咪又係叫佢連狗
屌你老母非謀利為會員提供更佳體驗變做同早洩一樣既陰濕廣告,188一年VIP

要記住既反而係點解連狗由係神枱到而家俾人反
終於有emoji 不過個ui 仲係好核突
推一推

分唔到有咩分別

分唔到有咩分別

個介面真係好肉酸,
上膠登好過

樓豬真係無乜美術天份,
咁核突都收貨

分唔到有咩分別

個介面真係好肉酸,
上膠登好過

樓豬真係無乜美術天份,
咁核突都收貨

真係分唔到,定你地係用緊desktop web 版?大Mon 版係未執, 而如果係mobile, 我真係分唔到

審美我真係差,但講唔講到點核突呢?唔係唔知點改

樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞