[秋蟬遲大到] 西裝、皮鞋、皮件討論帖(9)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
尋晚收左對野,因太細今晚佢就過大海

打完Ugolini大佬,大佬表示唔記得左我選左咩皮,可以再選過

姐係未做

First Fitting咋今日
有排

Congratulations

你真係亂咁買

唔夠24個鐘就走左

balmoral 變 derby

你真係亂咁買

正常計應該岩麻… US7.5轉US7 Barrie
打完Ugolini大佬,大佬表示唔記得左我選左咩皮,可以再選過

姐係未做

First Fitting咋今日
有排

Congratulations

到底下次會幾時先見到成品

唔夠24個鐘就走左

要錢唔要貨

唔夠24個鐘就走左

要錢唔要貨

上腳係幾靚 唔岩冇辨法

你真係亂咁買

正常計應該岩麻… US7.5轉US7 Barrie

呢對靚呀 唔啱著好可惜
繼續練仙

你係lh ?
繼續練仙

你係lh ?

佢唔係

唔夠24個鐘就走左

要錢唔要貨

上腳係幾靚 唔岩冇辨法

一於Ugolini對用呢隻色同皮,如何
留名

唔夠24個鐘就走左

要錢唔要貨

上腳係幾靚 唔岩冇辨法

無乜意思

唔夠24個鐘就走左

要錢唔要貨

上腳係幾靚 唔岩冇辨法

無乜意思

依家最緊要都係加返support就真,發覺好多時因長短腳,受力去曬左腳踭既墊上
d人係咪用屎眼睇路,落去食個晏就俾人踩花晒

一睇張地毯就知邊到
Style forum hk tailor thread 個gbr 好正
Style forum hk tailor thread 個gbr 好正

係咁恥笑人啲衫

係咁恥笑人啲衫

仲要笑鳩人地啲姿勢
經典車?

經典車?

係,佢係sf啲人對佢評價好兩極
其實佢做過咩事?

係咁恥笑人啲衫

仲要笑鳩人地啲姿勢

笑人地條褲clown costume
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞