[秋蟬遲大到] 西裝、皮鞋、皮件討論帖(9)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
大家好,請問有無裇衫款同皮鞋款嘅懶人包?或者一千左右買對鞋,一般番工粗着有無好介紹 

見頭兩頁都係啲好似好高階嘅玩意 

輕輕一推 
大家好,請問有無裇衫款同皮鞋款嘅懶人包?或者一千左右買對鞋,一般番工粗着有無好介紹 

輕輕一推 

Meermin 千幾
想入對B&L 諗緊去A記定上網買

A記買啦

A記有得試重平點

A記有平d咩?

平過上網

正 諗緊dark brown定oak brown tassel

A記買緊幾錢

clarks
一陣八點TVB又有高和
一陣八點TVB又有高和

高和平平地幾好呀
我想買paul evans,但係佢官網斷晒碼
已滲入布料既紅酒漬,有冇巴打有高招可以清走佢?
黎緊應該要去歐洲一至兩年,想bespoke件coat應該用咩料?
黎緊應該要去歐洲一至兩年,想bespoke件coat應該用咩料?

Cashmere/camel hair 囉
double monk買cj, as定cheaney imperial好
double monk買cj, as定cheaney imperial好

Cj
想請教各位巴打
如果想係香港買條純白袋巾
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬
想請教各位巴打
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬

同埋我想請問我應該買棉質定麻質定真絲?
麻質既話會唔會有小小黃?
我想買真係好白既白色
想做套孖襟5000-6000,有咩好介紹
想請教各位巴打
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬

我想買真係好白既白色

Linen no doubt
想請教各位巴打
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬

我想買真係好白既白色

Linen no doubt

Thanks bro
今年year 4 黎緊要grad job interview
想訂套西裝 budget 3000-4000蚊
巴打們有冇邊間鋪頭介紹?

岩岩係c&j 訂左對新一季double monk,到左開心share下

岩岩係c&j 訂左對新一季double monk,到左開心share下

Mail order ?
今年year 4 黎緊要grad job interview
想訂套西裝 budget 3000-4000蚊
巴打們有冇邊間鋪頭介紹?

Suit supply 啦
想請教各位巴打
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬

我想買真係好白既白色

攞漂白水漂下佢就好白架啦!
想請教各位巴打
用黎摺一字

可以係邊到買到?
唔該曬

Brxxks Broxxxx,Armoxxy

不過BB一買是三條的,舊貨是愛爾蘭
新貨係祖國

係呀,mail order
問過T記佢話係倫敦店限定款幫唔到我order
不過唔緊要啦,c&j話星期五出貨

係呀,mail order
問過T記佢話係倫敦店限定款幫唔到我order
不過唔緊要啦,c&j話星期五出貨

Cj fw17啲款好多都好靚
想買佢對suede chelsea8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞