[秋蟬遲大到] 西裝、皮鞋、皮件討論帖(9)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番
今日涼喇涼喇

打風咋
下星期繼續30度
今日涼喇涼喇

打風咋
下星期繼續30度

涼得兩,三日
lockwood d遮一個月加左過千蚊

早買早享受
遲買貴幾舊(有時唔止)
唔係不嬲都係咁架咩?
今日涼喇涼喇

打風咋
下星期繼續30度

涼得兩,三日

Sad

早買早享受
遲買貴幾舊(有時唔止)
唔係不嬲都係咁架咩?

覺得佢d加幅有d誇張姐 一同lncc合作之後 bespoke加左140鎊

早買早享受
遲買貴幾舊(有時唔止)
唔係不嬲都係咁架咩?

覺得佢d加幅有d誇張姐 一同lncc合作之後 bespoke加左140鎊

買乜都好幾時都係無咁出名果時品質好、價錢平架啦 出左名加價好正常姐。人地擺明打緊luxury市場,加千零好閒...
新手留名 想買件皮褸
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番

佢著利工民線衫咋,你估佢著秋蟬羊毛內衣成身暖曬呀?
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番

佢咁怕熱
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番

佢咁怕熱

虧左,係厚笠Henley Tee,不過細碼個膊唔夠長,中碼胸又大
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番

佢咁怕熱

虧左,係厚笠Henley Tee,不過細碼個膊唔夠長,中碼胸又大

竟然
今日涼喇涼喇

病撚左,著緊利工民

快d好番

佢咁怕熱

竟然

Sosad

頹Monday
金馬倫中心 間bespoke有無巴打試過?覺得值唔值, 我見佢都開3xxx-4xxx 一套西裝
有冇巴打知道香港間Thomas Pink, website 寫 Gateway 間鋪唔啱既, 想去買件 Tuxedo shirt, 定還是有其他牌子好啲?
金馬倫中心 間bespoke有無巴打試過?覺得值唔值, 我見佢都開3xxx-4xxx 一套西裝

3-4千你覺得會買到d乜?

3-4千你覺得會買到d乜?

我新手岩岩入門 , 真心想問下稍為好少少 見得下人既係咪都要過萬?
同埋想問下 想買對carmina, 香港係咪得armoury 有代理

頹Monday

幾正wo
unlined?

頹Monday

幾正wo
unlined?

Bingo!
有冇巴打知道香港間Thomas Pink, website 寫 Gateway 間鋪唔啱既, 想去買件 Tuxedo shirt, 定還是有其他牌子好啲?

PP間鋪未執嘛

頹Monday

幾正wo
unlined?

舒服,不過toe box 有點點刮腳趾尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞