[秋蟬遲大到] 西裝、皮鞋、皮件討論帖(9)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
對tricker countey boot著咗兩三星期,十次未到,已經磨到要換鞋踭
想請問各位大大有冇鞋頭鐵咁有鞋踭鐵呢樣嘢

如果你行路拖踭, 就算換鞋碼都好快玩完

不如試下改善行路姿勢

我對baker chelsea,著咗一年,依家都未蝕到入木,tricker就,個整鞋師傅話對鞋太重
對tricker countey boot著咗兩三星期,十次未到,已經磨到要換鞋踭

不如試下改善行路姿勢

我對baker chelsea,著咗一年,依家都未蝕到入木,tricker就,個整鞋師傅話對鞋太重

入木?
CJ對whisky penny loafer好正呀,好想入手
CJ對whisky penny loafer好正呀,好想入手

巴打有冇相睇吓?
頹Monk

巴打有冇相睇吓?

講緊呢對?

巴打有冇相睇吓?

講緊呢對?

是,去t記睇完,真係幾正
有無巴打去過Northampton shoe factory嗰到買鞋? 想問下cj ,John Lobb, Church 啲鞋款多唔多

巴打有冇相睇吓?

講緊呢對?

幾好喎⋯ 舒服嗎?
有無巴打去過Northampton shoe factory嗰到買鞋? 想問下cj ,John Lobb, Church 啲鞋款多唔多

睇下嗰期有咩

想問下會唔會太闊 ,好似水桶咁
褲腳成8吋多dd (21cm)

行果陣褲腳仲拋下拋下,有咩原因會咁?

巴打有冇相睇吓?

講緊呢對?

幾好喎⋯ 舒服嗎?

對我對腳黎講幾舒服

不如試下改善行路姿勢

入木?

行將入木
涼涼地
涼涼地

即刻著boot
涼涼地

即刻著boot

Trickers?
涼涼地

即刻著boot

Trickers?

係呀
涼涼地

即刻著boot

Trickers?

係呀

我都有諗過呢對,八月時tricker做discount好抵,可以錯過咗
咁多位巴打 江湖救急
細佬星期二有個場合要著番套西裝
急急腳應該去邊買d靚少少既款?
除左G2000
咁多位巴打 江湖救急
除左G2000

suitsupply?
咁多位巴打 江湖救急
除左G2000

suitsupply?

睇緊 唔該
攝唔好衫
咁多位巴打 江湖救急
除左G2000

suitsupply?

下次應該第一版寫埋4千樓下一律suitsupply
咁多位巴打 江湖救急
除左G2000

suitsupply?

下次應該第一版寫埋4千樓下一律suitsupply

3000-4000 Suitsupply
2000 Bye
想買類似danner light 既黑色boot 狗牙底boot,但overlander 無哂,聽問有咩類似既推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞