日本鐵道情報及旅遊交流區(08)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
klook買果啲pass係咪限你90日要用?想買7日全日本pass

要你填埋日子

想去旅行社買算

旅行社買要貴1~2百
仲未計 klook kkday 間中會有promote 減200,我啱啱係kkday買咗張7日green $2430

又平到二千五以下咁抵
住岡山可以即日廣島或者高松
點解唔做?

住岡山直頭可以落大阪行一轉添

名古屋 大宮 京都 門司

大宮 京都 名古屋 門司

大宮 名古屋 京都

門司果個未去過

大宮 名古屋 京都 門司

體驗果d係咪都只係俾小學生玩

大宮個模擬器okay架,重有唔同款既車,重有個額外收錢既蒸氣火車模擬器
名古屋個個假左d
京都就算吧,d車好多都唔畀上

門司個811系模擬器其實算係呢四間之中最正,主要係因為完全冇人玩(可能因為每次¥100),不過個館就冇乜野睇。

唔係好覺眼,有冇相?
山口有咩推介

坐山陽線落広島

慢慢排 最公平

都係要開門去排
你地呢幾個館分別行左幾耐

九州1-2hr
京都 名古屋 2-3hr
大宮要5hr

大宮5HR咁堅

堅多野睇多野玩
而且去一次唔夠喉, 次次返東京都心郁郁想行多轉

無錯,我個陣去重要封左個模型閣

我仲諗住2HR就完

板友冇乜可能2粒鐘行完
東京1 個人平平地住邊好?有冇推介?

有乜要求先?
https://mainichi.jp/articles/20171001/k00/00e/040/140000c.amp

上次見佢砌已經覺得用紙皮cls,仲展出埋

有乜要求先?

標准答案:南千住

住膠囊囉

有冇邊間住過好推介

First Cabin囉,一流

個人推介中央区一帶

有冇人住過北斗星,hostel中佢都算平

住膠囊囉

有冇邊間住過好推介

個人推介中央区一帶

first cabin都唔平, 而且要日日check in/out(好似係)
https://mainichi.jp/articles/20171001/k00/00e/040/140000c.amp

好撚勁

好撚勁

紙皮得咁condom都得啦

住膠囊囉

有冇邊間住過好推介

個人推介中央区一帶

first cabin都唔平, 而且要日日check in/out(好似係)

我之前住築地個間唔駛

好撚勁

紙皮得咁condom都得啦

你個傻閪

住膠囊囉

有冇邊間住過好推介

個人推介中央区一帶

我之前住築地個間唔駛

北斗星ok啦,交通方便,又多沖涼房 (唔駛等)
夜晚11點前都可以check in
唯一不滿意就係我住果晚d人好嘈

住膠囊囉

有冇邊間住過好推介

個人推介中央区一帶

我之前住築地個間唔駛

北斗星ok啦,交通方便,又多沖涼房 (唔駛等)
夜晚11點前都可以check in
唯一不滿意就係我住果晚d人好嘈

嚟緊會住,btw星期六晚好貴要2百幾蚊...

大宮 名古屋 京都

門司果個未去過

大宮個模擬器okay架,重有唔同款既車,重有個額外收錢既蒸氣火車模擬器
名古屋個個假左d

門司個811系模擬器其實算係呢四間之中最正,主要係因為完全冇人玩(可能因為每次¥100),不過個館就冇乜野睇。

唔係好覺眼,有冇相?

大宮 名古屋 京都

門司果個未去過

名古屋個個假左d

唔係好覺眼,有冇相?

會同你計分嗰下係做得幾好
有冇有經驗既人可以話我知
如果11月約朝早9點10點度搭新幹線由新大阪去名古屋
如果買自由席難唔難搏唔到坐3連位?
定係比多少少買指定席穩陣?

避開假期應該唔難

避開假期應該唔難

因為果時紅葉期就係怕多人
去果日應該係星期一既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞