日本鐵道情報及旅遊交流區(08)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

同埋こまち green 零舍少位

東海呢個星期ひかりgreen駛唔駛早幾日book?

Hikari基本上任坐架喇

東海道新幹線每班車有三卡Green
唔係早晚繁忙時間好難滿

咁都好d

聽朝早8:18果班はくたか green + 指定席全滿

佢重要用Hakutaka同Hikari比較

班次同車卡都少d喇北陸新幹線…
之前有一段時間有事,而家終於可以上返水

我欠你地一個遊記

我欠你地一個遊記

快啲出
由布院之森別府返博多要四個鐘
我想問下東京一日jr pass 問題
係售票機買個隻 ¥750
係咪所有 jr 東日本營運既鐵 都搭到
除左指定席個D ,乜鳩線都岩用?

http://www.jreast.co.jp/tc/pass/tokunai_pass.html

範圍得東京都23區
去遠少少例如吉祥寺,舞濱都要補錢

要更正你
吉祥寺係東京都23區,但唔包係張pass

Thx 爸打
http://tetsudo-shimbun.com/headline/entry-1201.html
隻色想點

單一純螢光色,玩野咩
http://tetsudo-shimbun.com/headline/entry-1201.html
隻色想點

單一純螢光色,玩野咩

同呢個有咩分別
隻色想點

單一純螢光色,玩野咩

同呢個有咩分別

又呢張
隻色想點

單一純螢光色,玩野咩

同呢個有咩分別

又呢張

btw原本隻色咪好地地 搞乜鳩

人一世物一世,都係一次半次姐
當體驗下都好

去完打翻個賽後報告

我都想試下,不過如果東北新幹線唔係坐Hayabusa好似無車內服務

想就去做啦

不過黎緊聖誕之行應該無乜機會坐到Hayabusa,坐得最多應該係Tsubasa同Yamabiko

Gran Class 期待賽後報告

今年1月去北海道
去程係東京坐green car

返東京坐gran class

補26720 yen

當體驗下都好

去完打翻個賽後報告

我都想試下,不過如果東北新幹線唔係坐Hayabusa好似無車內服務

想就去做啦

不過黎緊聖誕之行應該無乜機會坐到Hayabusa,坐得最多應該係Tsubasa同Yamabiko

今年1月去左北海道
東京去程新函館坐green car
函館返東京坐gran class
女朋友知道我加左好多錢比佢屌死同埋話以後唔同我搭火車

當體驗下都好

去完打翻個賽後報告

想就去做啦

今年1月去左北海道

我同你坐ok
Plan緊兩三年後去一個月日本
會坐膠鐵去上海再坐船去大阪
之前高登見到有人坐船去日本好似好正

補26720 yen

當體驗下都好

去完打翻個賽後報告

想就去做啦

今年1月去左北海道

唔係佢畀關咩事
因為第一日東京上札幌用左8個鐘佢唔鍾嘉

各位巴打 想問少少東京民宿問題,,琴晚同朋友返到大久保民宿果陣見到門口有對女人高踭鞋,但入屋睇d野冇移過位. 想問有冇巴打都試過? 定係有人想mark記認睇下間屋入面有冇人?

坐內陸機囉

坐內陸機囉

8小時的確幾惡頂

坐內陸機囉

8小時的確幾惡頂

腰骨痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞